MBAPE SE POIGRAO S RIVALOM U LIGI ŠAMPIONA: Brutalan dribling, pa bomba koja je POCEPALA MREŽU! (VIDEO)

Autor: M. M.

Sport

05.03.2024

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

PSŽ eliminisao Sosijedad i otišao u četvrtfinale.

MBAPE SE POIGRAO S RIVALOM U LIGI ŠAMPIONA: Brutalan dribling, pa bomba koja je POCEPALA MREŽU! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Pari Sen Žermen je u četvrtfinalu Lige šampiona, pošto je sa 2:1 savladao Real Sosijedad. Prvi gol je pao već u 15. minutu. Parižani su došli na revanš osminefinala sa prednošću od 2:0 iz prvog meča na Parku Prinčeva, a večeras je Kilijan Mbape obezbedio vođstvo svom timu.

Francuski superstar je na desnom boku dobio upotrebljivu loptu, na sjajan način zalomio svog čuvara i opalio po lopti koja je završila u donjem levom uglu golmana domaćih iz San Sebastijana. Koliko je to bio jak udarac govori činjenica da je Mbape pocepao mrežu, ali bukvalno, pa je meč na kratko zaustavljen da bi se ona poravila. Isti fudbaler je povisio na 2:0 u 56, da bi Merino u završnici postavio konačan rezultat utakmice.

 

 

Vredno je napomenuti da se očekuje da će Mbape napustiti PSG na kraju sezone kako bi kao slobodan agent prešao u Real Madrid zbog isteka ugovora sa pariskim klubom.

U drugom meču Lige šampiona, Bajern Minhen je sa 3:0 na svom terenu savladao Lacio. Gosti iz Rima nisu supeli da odbrane prednost od 1:0 iz prvog meča protiv nemačkog giganta. Žreb za narednu fazu takmičenja ja 15. marta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading