NIJE SAMO MBAPE! Real spremio novu BOMBU! Velika zvezda STIŽE u Madrid!

Autor:

Sport

04.03.2024

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Španije spreman da iskešira ogromnu sumu novca.

NIJE SAMO MBAPE! Real spremio novu BOMBU! Velika zvezda STIŽE u Madrid!

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape

Real Madrid ne namerava da se zaustavi, kada je reč o dovođenju pojačanja.

Posle dogovora sa Kilijanom Mbapeom, koji će kao slobodan igrač iz PSŽ pojačati aktuelnog šampiona Evrope na leto, lider španskog prvenstva na pragu je da aktivira još jednu "bombu".

Ona se zone Alfonso Dejvis! Prema pouzdanim izvorima iz glavnog grada Španije, Real Madrid je praktično dogovorio dolazak Kanađanina iz minhenskog Bajerna.

Kako se navodi, Bavarci su postavili cenu od 50.000.000 evra za ovog fudbalera, a Madriđani su spremni da plate traženu sumu, što ukazuje na realizaciju posla.

 

 

Reprezentativac Kanade, koji se već dokazao na svetskoj sceni, navodno je već dogovorio lične uslove sa "kraljevskim klubom" nakon što je odbio novi ugovor od strane desetostrukog uzastopnog šampiona Bundeslige.

Očekuje se da će dolazak Kilijana Mbapea i Alfonso Dejvisa dodatno ojačati Real Madrid i uneti novu energiju u tim, što je razlog za radost među navijačima najtrofejnijeg evropskog kluba.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Alfonso Dejvis

Dejvis je u dosadašnjoj karijeri promenio samo dva kluba, igrao je u MLS ligi za Vankuver i Bajern, dok je slat na pozajmice u njihove filijale Vajtkejps i rezervni tim Bavaraca.

Za reprezentaciju "zemlje javorovog lista" odigrao je 44 utakmice i postigao 15 golova.

Gigant sa Alijanc arene je ove sezone daleko od odbrane titule, pošto ima čak 10 bodova manje od lidera Bajera iz Leverkuzena i nalazi se na drugom mestu sa 54 boda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading