PAVLOVIĆ USKORO NEMAC! Pritisak iz FSS uticao na Nagelsmana!

Autor: M. M.

Sport

09.03.2024

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin rođen u Nemačkoj već u martu dobija poziv, pišu tamošnji mediji.

PAVLOVIĆ USKORO NEMAC! Pritisak iz FSS uticao na Nagelsmana!

Foto: Profimedija

Fudbaler Bajerna Aleksandar Pavlović (19), Srbin rođen u Nemačkoj, dobiće već u martu poziv selektora "pancera" Julijana Nagelsmana, javljaju dobro obavešteni fudbalski insajderi.

Poznati nemački novinar Florijan Pletenberg pre tri objavio je da će talentovani vezni fudbaler dobiti poziv za tamošnju selekciju do 21 godine, ali sada je istakao da će Pavlović zapravo već u martu debitovati za A reprezentaciju.

Navodno, razlog je težnja i pritisak iz Fudbalskog saveza Srbije da privoli Pavlovića da zaigra za "orlove", a čiji su predstavnci razgovarali sa njegovim roditeljima.

- Nagelsman sada razmišlja da pozove Pavlovića u A selekciju u martu, ali konačnu odluku još uvek nije doneo. Prethodno, trener mlade reprezentacije Di Salvo ga je skautirao u nekoliko navrata - piše Pletenberg.

Foto: Tanjug/AP

Nagelsman

 

Nemci ne žele ništa da rizikuju i žele da obezbede već u martu da Pavlović obuče dres Nemačke. Navodno je i as Bavaraca mnogo bliži odluci da igra za Nemačku, tako da će verovatno, uprkos velikim naporima i željama, ova bitka za Fudbalski savez Srbije biti izgubljena.

Aleksandar je rođen 3. maja 2004. godine u Minhenu, a dosad je za minhenski Bajern odigrao 12 mečeva i postigao dva gola, uz još dve asistencije.

Nemačka će 23.marta gostovati Francuskoj, a tri dana kasnije odmeriće snage sa Holandijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading