AU, KAKAV GOL! Monca pobedila u Đenovi, Motine MAKAZICE ZA TV ŠPICE!

Autor: M. M.

Sport

09.03.2024

23:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobeda od 3:2 u 28. kolu Serije A.

AU, KAKAV GOL! Monca pobedila u Đenovi, Motine MAKAZICE ZA TV ŠPICE!

Foto: Ap photo

Fudbaleri Monce u 28. kolu Serije A pobedili su u gostima ekipu Đenove rezultatom 3:2 (2:0) uz spektakularan gol portuglaskog napadača Danija Mote.

Mota je u 18. minutu utakmice na stadionu "Luiđi Feratis" nakon centaršuta Andree Kolpanija pogodio na maestralan način - makazicama, i tada udvostručio prednost gostiju.

 

 

Prethodno je za Moncu strelac bio još i kapiten Mateo Pesina u osmom minutu susreta, dok je u junaka utakmice kasnim golom (80. minut) izrastao još i Danijele Maldini, sin legendarnog Paola Maldinija. Za Đenovljane su pogodili Albert Gudmundson u 52. i Vitinja u 68. minutu.

Monca je sada deseta na tabeli elitnog ranga italijanskog fudbala sa 39 bodova, dok su fudbaleri Đenove 12. na tabeli Serije A, sa šest bodova manje iz 28 odigranih susreta.

U sledećem kolu Monca će na svom terenu dočekati Kaljari, dok će Đenova na teško gostovanje kod ekipe torinskog Juventusa. Srpski reprezentativac i jedan od najboljih igrača lige, Dušan Vlahović, konkurisaće za taj meč pošto je odradio suspenziju od jednog meča nakon što je propustio derbi s Atalantom zbog parnih kartona. On je, inače, dosad postigao 15 golova.

U ostalim mečevima subotnjeg programa 28. kola postignuti su sledeći rezultati: Kaljari - Salernitana 4:2 (2:0), Sasuolo - Frozinone 1:0 (0:0), Bolonja - Inter 0:1 (0:1).

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading