DELIJE SE OGLASILE POSLE DERBIJA! Navijači Zvezde izdali HITNO SAOPŠTENJE!

Autor:

Sport

11.03.2024

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli nisu uspeli da savladaju večitog rivala iz Humske.

DELIJE SE OGLASILE POSLE DERBIJA! Navijači Zvezde izdali HITNO SAOPŠTENJE!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su u 172. Večitom derbiju, odigranom prethodne subote, na Marakani rezultatom 2:2.

Izabranici Vladana Milojevića ostali su na drugoj poziciji superligaške tabele sa 59 bodova, a već za vikend ih čeka novi težak ispit.

Branilac titule putuje na Čair, pošto će u Nišu odmeriti snagu sa Radničkim, a pred ovaj duel oglasile su se najvatrenije pristalice kluba sa stadiona "Rajko Mitić".

Foto: Starsport

detalj sa Večitog derbija između Zvezde i Partizana

Delije pozivaju sve kojima je crveno-bela boja u srcu da budu uz voljeni klub, saopštenje prenosimo u celosti:

- Delije su napravile dogovor da kako god da se derbi završi, i kako god prođe utakmica u Nišu da sledeći vikend na utakmici protiv Radničkog iz Kragujevca napunimo severnu tribinu! Mi smo Zvezdi potrebni do kraja prvenstva!

Ovo je zadatak za svakog od nas da pozove i one koi peđe dolaze, i one koi su možda prestali, da napravimo navijački iskorak, da vidimo kakva smo tribina! Zato na vreme da svi ubeleže ovaj datum kome je Sever ikada išta značio!

Težak izazov ali kada svi zagrizemo za nešto, uvek smo uspevali! Mi smo bili i ostaćemo nabolja i najbrojnia tribina u zemlji i šire! Da pokažemo svima da ne mogu da se takmiče sa severom Marakane, a pre svega da budemo vetar u leđa Zvezdi u trenutku kada je najpotrebnje! SVI NA STADION !! - stoji u saopštenju delija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading