BITKA ZA ČETVRTFINALE LIGE ŠAMPIONA! Barselona i Arsenal vode na poluvremenu, ali DRAMA TRAJE! (VIDEO)

Autor: M. M.

Sport

12.03.2024

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na programu su revanši osmine finala

BITKA ZA ČETVRTFINALE LIGE ŠAMPIONA! Barselona i Arsenal vode na poluvremenu, ali DRAMA TRAJE! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Barselone

Trenutno su na programu dva revanš meča osmine finala Lige šampiona u kojima se odvija istinska drama.

Barselona na Monžuiku vodi protiv Napolija sa 2:1, pošto je silovito krenula od starta utakmice.

U timu ima i dvojicu tinejdžera, ali je preko nešto starijeg Fermina Lopeza povela u 15. minutu. Nedugo kasnije bilo je 2:0. Blickrig!

Rezultat je promenio iskusni Žoao Kanselo u 17, pa se činilo da će Barselona rutinski odraditi posao nakon remija u prvom meču.

Inače, na stadionu "Dijego Armando Maradona" nedavno je bilo 1:1 u okviru prvom meča osmine finala. Italijane je u život vratio Rahmani u 30. i ostavio ih u trci za plasman u narednu rundu.

Nakon uvodnih 45. minuta, plasman u četvrtfinale neizvestan je i u drugom meču večerašnjeg programa. Kako stvari stoje na londonskom Emirejtsu, biće borbe do samog kraja. Porto je dugo odolevao protiv favorita Arsenala, pretio u nekoliko navrata, ali ipak kapitulirao u prvom poluvremenu. Naime, domaći tim je u završnici preko Leandra Trosara u 41. minutu stigao do egala u dvomeču. Podsetimo da je uvodna utakmica na stadionu Dragao u Portu završena minimalcem za portuglaskog predstavnika - 1:0.

Ranije su plasman u četvrtfinale izborili Bajern, Real Madrid, Mančester siti i Pari Sen Žermen. Žreb za narednu rundi takmičenja je 15. marta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading