MILOJEVIĆ PECNUO PARTIZAN?! "NIJE LAKO posle derbija, ne gledam tabelu"!

Autor: M. M.

Sport

13.03.2024

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde govorio nakon trijumfa u Nišu (2:0).

MILOJEVIĆ PECNUO PARTIZAN?! "NIJE LAKO posle derbija, ne gledam tabelu"!

Foto: Starsport

Utiske posle pobede Crvene zvezde nad Radničkim u Nišu rezultatom 2:0 i povratka na lidersku poziciju na tabeli Superlige Srbije, izneo je šef stručnog štaba crveno-belih Vladan Milojević.

Njegova izjava može se protumačiti kao peckanje na račun večitog rivala Partizana, koji je prethodno poražen od Napretka sa 1:0 u Humskoj, odnosno nakond derbija prošlog vikenda (2:2).

- Spremili smo se dobro za utakmicu, ali nije lako igrati posle derbija. Bilo je malo vremena za odmor, a opet je Radnički čvrsta ekipa i nije nam dozvoljavao da se razigramo. Ipak, sve dogovoreno smo ispunili, iako ima stvari koje treba da popravimo. Bez obzira na to što Radnički ima probleme, u Nišu je uvek teško igrati, a verujem da će se izvući iz svega toga. Zasluženo smo pobedili, čestitam igračima i navijačima - rekao je Milojević. 

 
Zvezda je ponovo prva na tabeli.
 
- Ne razmišljam o tome. Bitno mi je bilo samo da pobedimo. Nastavljamo da gledamo nas i ništa ne menjamo. Kao što sam uvek govorio, dosta bodova je u igri, i prvenstvo je dugačko. Idemo utakmicu po utakmicu. U skladu s tim pozivam navijače da dođu u nedelju na Marakanu. Potrebni su nam i ne sumnjam da će prepoznati trentak i napraviti divan ambijent. Volimo da igramo pred punim tribinama - podvukao je Milojević. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading