IZNENADNI GOST NA MARAKANI! Dejan Stanković posetio Zvezdu, pa otišao na svečani ručak sa upravom crveno-belih!

Autor:

Sport

19.03.2024

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener i proslavljeni kapiten kluba s Marakane uvek rado viđen.

IZNENADNI GOST NA MARAKANI! Dejan Stanković posetio Zvezdu, pa otišao na svečani ručak sa upravom crveno-belih!

Foto: Privatna arhiva

Šef stručnog štaba mađarskog Ferencvaroša, a ne tako davno trener Crvene zvezde, Dejan Stanković boravio je danas u Beogradu gde je posetio svoj nekadašnji klub.

Stanković je iskoristio reprezentativnu pauzu da doputuje u Beograd, gde je stigao da obiđe stadion "Rajko Mitić", gde je sa Zvezdom vodio velike borbe na svim frontovima.

Njegov Ferencvaroš je trenutno na prvom mestu mađarskog šampionata sa 52 boda, samo dva više od Pakša, a u poseldnjem kolu je odigrao nerešeno (1:1) sa Puškaš Akademijom.

On je posle obilaska Zvezde produžio u jedan poznati srpski restoran, gde je imao svečani ručak sa čelnicima srpskog šampiona.

Tu su bili generalni direktor, Zvezdan Terzić, potom sportski direktor, Mitar Mrkela, tehnički direktor Marko Marin, kao i operativni direktor, Marko Petrović.

Foto: www.profimedia.rs

Dejan Stanković

Inače, juče se digla velika prašina oko Aleksandra Pešića, bivšeg fudbaler Crvene zvezde, koji nastupa za Dekijev "Fradi".

Kako su procurile prve informacije, popularni "Šilja" je suspendovan, te se klub oglasio saopštenjem, a kasnije je to učinio i Stanković:

- Želim samo da pričam o igračima koji su igrali ili bili na klupi - kratak je bio Stanković.

Nišlija je to odlučno demantovao, tvrdeći da je sve izmišljotina:

- Tvrdim da nije bilo nikakvog sukoba i da je to glupost. Do srede sam u Beogradu, imamo tri dana slobodno i od četvrtka sam ponovo na raspolaganju stručnom štabu. Nije uopšte tako kako su mediji predstavili. Došlo je do male nesuglasice sa golmanom oko neke lopte, ali to se svakodnevno dešava u svim klubovima i u svakoj svlačionici je to normalna pojava. Tvrdim da je to istina i umoran sam od priča rekla, kazala - naglasio je Pešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading