OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Barak Bahar PONOVO u Beogradu!

Autor:

Sport

19.03.2024

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelac je sleteto u prestonicu Srbije.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Barak Bahar PONOVO u Beogradu!

Foto: Starsport

Bivši trener FK Crvena zvezda, Barak Bahar, prvi put se od otkaza vratio u Beograd i Srbiju. Izraelac je u decembru prošle godine napustio crveno-bele posle poraza od Partizana u 171. večitom derbiju (2:1).

Bahar se ovog utorka vratio u glavni grad Srbije, kako prenosi izraelski portal „One„, u istom avionu zajedno sa košarkašima Makabija iz Tel Aviva.


Izraelci navode da je svrha njegovog dolaska završavanje ličnih poslova i obaveza, o kojima nije imao vremena da se pobrine pre povratka u Izrael nakon otkaza.
Republika

Foto: Starsport

Barak Bahar

 

Nakon otkaza Barak Bahar je tužio Crvenu zvezdu FIFA, kako je takođe pisao „One“, ali je Zvezda negirala da je Bahar tužio.

Barak  je Zvezdu vodio na 27 utakmica, 17 puta je pobedio, a doživeo je čak osam poraza.


Izraelci su preneli informaciju da je Bahar tužio Crvenu zvezdu FIFA, tražeći odštetu. Međutim, Crvena zvezda je hitno reagovala demantujući ovu tvrdnju i istakla da Bahar nije tužio klub.

Ovakav odnos između bivšeg trenera i kluba dodatno je produbio kontroverze oko Baharovog odlaska iz Crvene zvezde.

Tokom svog vođenja Crvene zvezde, Barak Bahar je doživeo nekoliko poraza koji su doveli do njegovog konačnog otkaza.

Nakon ispadanja iz Lige šampiona, kap koje je prelila čašu bio je poraz od večitog rivala Partizana u 171. derbiju, nakon čega su crno-beli osvojili titulu jesenjeg šampiona.

Njega je na klupi nasledio Vladan Milojević koji je uspeo crveno-bele da vrati na čelo Superlige Srbije, gde imaju četiri boda više od večitog rivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading