DELIJE "UGASILE" NAVIJAČE IZ SUSEDSTVA! Udarna zastava spaljena na severu! Bosanci PRIZNALI PORAZ!

Autor: M. M.

Sport

18.03.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Crvene zvezde nastavljaju da seju strah.

DELIJE "UGASILE" NAVIJAČE IZ SUSEDSTVA! Udarna zastava spaljena na severu! Bosanci PRIZNALI PORAZ!

Foto: ataimages

Navijači Crvene zvezde nastavljaju da seju strah, kako u domaćim, tako i u regionalnim i evropskim okvirima. 

Nova žrtva gerilske akcije delija bile su pristalice reprezentacije Bosne i Hercegovine, podgrupa "BH Legion", koja je ostala bez udarnog transparenta. Ujedno, oni su bili jedna od glavnih ekipa navijača "zmajeva". 

Huligansku sačekušu zvezdaši su im napravili u oktobru prošle godine, kada su komšije u kvalifikacijama za EVRO gostovale u Lihtenštajnu. 

- Pre mesec dana je u Vaducu u jednoj kukavičkoj akciji ukraden naš udarni trans. I nakon mesec dana, kukavice se još kriju i nemaju mu*a da se javno oglase. Pozivamo grupu ili pojedinca koji stoje iza te "akcije" da nam se jave kako bi rešili ovo na ovaj ili onaj način. Uvek smo se držali nepropisanih ultra pravila. Tako da ćemo i ovaj put. Grupa će se ugasiti tek tad kad nam stanu na crtu pi*ke koje već mesec dana ćute. Do tada ćemo da radimo i funkcionišemo. Spremni smo na fajt. Jeste li vi? - stoji u objavi "BH Legiona" krajem 2023.

Iako je u navijačkim krugovima bilo poznato u čijim rukama je zastava završila, na današnjoj utakmici između Crvene zvezde i Radničkog je i definitivno postalo jasno. Delije su na tribini naopako istakle pomenuti transparent i - zapalile ga. 

Bio je to povod za novo oglašavanje grupe "BH Legion" koja je priznala poraz.

- Kao grupa koja je od 2005. godine uvek dosledno poštovala navijački kodeks i pravila, tako ćemo postupiti i u ovom trenutku. BH Legion, kao organizovana navijačka grupa, prestaje sa svojim aktivnostima od 17.3.2024. Ovaj korak je donesen zbog gubitka udarnog transparenta - saopšteno je juče, a preneli su mediji u BiH.

Navijači Zvezde su na sličan način u poslednje vreme obesčastili pristalice Rome, Ferencvaroša, Radničkog iz Kragujevca...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading