OVO SU SVE DELIJE ŽELELE DA ČUJU! Završene su Zvezdine MUKE sa Baharom! Stigla i POTVRDA!

Autor:

Sport

25.03.2024

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelski stručnjak pred novim angažmanom.

OVO SU SVE DELIJE ŽELELE DA ČUJU! Završene su Zvezdine MUKE sa Baharom! Stigla i POTVRDA!

Foto: Starsport

Serija loših rezultata u domaćem prvenstvu i rana eliminacija sa evropske scene, uticali su da Barak Bahar dobije otkaz u Crvenoj zvezdi.

To se dogodilo posle 171. Večitog derbija u Humskoj, kada je šampion bio poražen od tadašnjeg lidera "parnog valjka" rezultatom 2:1.

Usledila je rokada i povratak na klupu Zvezde Vladana Milojevića, koji je vratio stabilnost klubu i prvo mesto na superligaškoj tabeli, sa četiri boda više od Partizana.

Ipak, posle rastanka sa Baharom, u Ljutice Bogdana su morali na osnovu ugovora da izmire obaveze, pa još uvek isplaćuju izraelskog stručnjaka, ali to će trajati sve dok bivši trener Makabi Haife ne pronađe novi posao.

Foto: Star sport

Barak Bahar

Ono što je sjajna vest za sve na Marakani, jeste da je iskusni stručnjak "namignuo" i uskoro bi mogao da ponovo počne sa radom.

Prethodnih dana pisalo se da je Barak kandidat za selektora svog nacionalnog tima i da ga dobar deo tamošnje javnosti očekuje kao novog stratega.

Kandidat je i Roni Levi, a neimonavni viši član Stručnog komiteta tamošnjeg Fudbalskog saveza istakao je da je Bahar spreman za novi izazov.

- Barak Bahar je izrazio želju da preuzme reprezentaciju Izraela. Ovo je neponovljiva prilika da potpišete najboljeh izraelskog trenera u ovom momentu - istakao je neimenovani viši član FS Izraela.

Podsetimo, Bahar je pre dolaska u Zvezdu osvojio titulu sa Makabi Haifom, ali je (ne)radom na Marakani i porazima od Voždovca, Čukaričkog, Jang Bojsa, Lajpciga i aktuelnog šampiona Evrope Mančester sitija, izgubio poverenje čelnika i spakovao kofere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading