TERZIĆ SE ČUO SA BATOM MIRKOVIĆEM: Sa 300 posto na izduvan balon!

Autor:

Sport

27.09.2018

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio je nakon meča sa Partizanom deliće razgovora sa trenerom Partizana Zoranom Mirkovićem. Funkcioner crveno-belih smiruje strasti posle velike bure.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdan Terzić

- Narod je očekivao debakl Partizana i trijumf Crvene zvezde zaboravljajući da je Zvezda u vrlo kratkom periodu odigrala dve jako teške i iscrpljujuće utakmice protiv Salcburga i Napolija. I fizički i emotivno. Jednostavno smo bili potrošeni. Meni je Bata Mirković i rekao: “Terza, ja sam tačno očekivao vas kao izduvan balon. Ne možete se vi napeti u tako kratkom periodu i po treći put, a nama je to značilo sve”. Nas dvojica smo se čuli dan posle derbija - rekao je Terzić i dodao:

- Ali, i to govori i kvalitetu Zvezde. Kada odigramo ispod naših očekivanja, a Partizan se napne 300 odsto svojih mogućnosti, rezultat na kraju bude 1:1. To govori o snazi Crvene zvezde!

Govorio je Terzić i o odnosima sa upravom crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Mirković

- Mi u Zvezdi cenimo Partizan i ko su Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela da nipodaštavaju klub kao što je Partizan. Mi stvarno želimo dobre odnose sa njima. Ali, mi smo podigli lestvicu. Mi razmišljamo o meču sa PSŽ-om i nemamo vremena da se bavimo Partizanom - rekao je Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading