MOŽE LI ORIGINALNIJE? Trinkijeri - Ja ne igram plejstejšn!

Autor:

Sport

26.01.2019

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana savladali su Mega Bemaks u 17. kolu ABA lige, u veoma zanimljivom susretu viđenom u hali "Aleksandar Nikolić", a strateg crno-belih je po običaju imao zanimljiv komentar na susret.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri uvek izdominira na konferenciji!

-  Ja ne igram Plejstejšn, to igraju moja deca. Na kraju te igrice piše: "Misija ispunjena!" To je bio naš jedini cilj za danas. Nema puno pozitivnih stvari osim rezultata koji je važan za nas. Imamo težak raspored, zadržali smo šansu da se nađemo u Top 8 Evrokupa i to nas košta glave i nogu. Danas je bilo samo važno dobiti Megu. Sledeća utakmica za nas je u sredu protiv Ritasa, pa nas opet čekaju dva teška gostovanja. Kao što rekoh, misija je ispunjena i idemo dalje - rekao je Trinkijeri.

Govorio je malo i o narednom rivalu Partizana - Ritasu.

- Igraju odlično, pravu litvansku košarku. Biće teško- rekao je Trinkijeri.

Rekao je kako nije zadovoljan kako je Aleks Renfro odigrao.

- Mislim da je odigrao najgoru utakmicu od kada je došao. On zna da je jako važan igrač za nas, ali znam da ovo nije bila najsjajnija utakmica za njega od kada nam se priključio- rekao je strateg Partizana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading