KAKAV POTEZ JUNAKA PARTIZANA! Aleksa pokazao SRCE grobarima, a onda SRPSKIM SIMBOLOM "zapalio" Arenu! (FOTO)

Autor:

Sport

01.03.2024

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scena za nezaborav o kojoj će se pričati.

KAKAV POTEZ JUNAKA PARTIZANA! Aleksa pokazao SRCE grobarima, a onda SRPSKIM SIMBOLOM "zapalio" Arenu! (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana pobedili su Efes rezultatom 100:90 u 27. kolu Evrolige, a junak trijumfa crno-belih bio je Aleksa Avramović.

Reprezentativac Srbije i heroj nedavne pobede nad Gruzijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, meč je završio s 30 poena, što mu je lični rekord otkako nastupa za klub iz Humske.

Na sve to je Čačanin dodao dva skoka i tri asistencije, zbog čega je najzaslužniji za 13. ovosezonski uspeh izabranika Željka Obradovića u najelitnijem klupskom takmičenju.

Očigledno je Aleksi prijala reprezentativna pauza, gde je pružio sjajne partije i u pobedama Orlova nad Finskom i Gruzijom u kvalifikacijama za Eurobasket, a sa odličnom formom je nastavio i u klubu.

Foto: Starsport

Aleksa Avramović pokazuje srce nekome na tribini Arene

Odmah po završetku utakmice, Avramović je pozdravljen velikim ovacijama rasprodate Arene u kojoj je bilo 20.000 grobara.

Gromoglasnim aplauzima su pozdravljeni igrači dok su napuštali parket gde je posebno upečatljiv bio heroj ovog meča.

Aleksa se posle toga okrenuo ka navijačima Partizana, pokazao je srce ka tribinama, jer ga je neko na tribinama dobro poznavao, a zatim pokazao simbol pravoslavlja, tri spojena prsta, što često radi i što je radio i tokom Svetskog prvenstva na Filipinima.

Republika

Foto: Starsport

 

Regionalni šampion sledeću utakmicu 28. kola Evrolige igra u petak, 8. marta, u Italiji protiv Olimpije iz Milana i u slučaju novog uspeha, Obradovićeva četa će se još više približiti plasmanu u plej-of.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading