EMOTIVNI VASILIJE MICIĆ: Srpski košarkaš se oglasio zbog majke, imao je povod!

Autor: M. M.

Sport

06.03.2024

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posvetio joj poruku na Instagramu.

EMOTIVNI VASILIJE MICIĆ: Srpski košarkaš se oglasio zbog majke, imao je povod!

Foto: Tanjug/AP

Vasilije Micić

Vasilije Micić, jedan od najboljih košarkaša Srbije, odavno je poznat po svom izuzetnom sportskom umeću, dok je ovog puta pokazao i svoju emotivnu stranu. Pre pet godina je doživeo težak gubitak - smrt majke, ali je uprkos tome odlučio da nastupi za reprezentaciju Srbije, što je oduševilo navijače. Njegova odluka tada dirnula je mnoge, kao i poruka koju je sada poslao svojoj majci za njen rođendan.

- Srećan rođendan, majko - napisao je košarkaš NBA-ligaša Šarlota uz fotografiju sa njom, a njegovi pratioci na Instagramu pružili su mu podršku u komentarima.


Vasa Micić je rođen 1994. godine u Kraljevu, gde je i započeo svoju košarkašku karijeru. Afirmisao se u Megi, dok je najbolje partije pružao za turski Anadolu Efes gde je postao jedan od ključnih igrača. Njegove impresivne igre i izuzetno vođstvo na terenu doneli su mu veliku popularnost među ljubiteljima košarke u Evropi, pa je dvaput proglašen za MVP Evrolige.

Nakon što je saznao za smrt svoje majke, mnogi su očekivali da će Vasa odustati od nastupa za reprezentaciju i posvetiti se porodici u teškom trenutku. Međutim, Micić je doneo hrabru odluku da ipak ostane uz svoje saigrače i nastupi za Srbiju na Svetskom prvenstvu 2019. godine. Njegova emotivna snaga i predanost timu naišli su na veliko divljenje, a Vasin primer pokazuje koliko je važno zajedništvo i podrška.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading