BOGDANOV NBA REKORD: Kapiten Srbije OVO nije do sada uradio U KARIJERI!

Autor:

Sport

09.03.2024

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Solidno veče za Srbe u NBA ligi..

BOGDANOV NBA REKORD: Kapiten Srbije OVO nije do sada uradio U KARIJERI!

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović

U noći između petka i subote, srpski košarkaš Bogdan Bogdanović ostvario je zapažen nastup za ekipu Atlante koja je pobedila Memfis rezultatom 99:92.

Bogdan Bogdanović je za 35 minuta provedenih na terenu postigao 16 poena, uz 6 skokova i 3 asistencije.

Bogi je uspeo da ostvari i dostignuće koje do sada nije u karijeri, a to je još jedna potvrda da igra najbolju sezonu u životu. Naime, Bogdanović je premašio granicu od 1000 poena u jednoj sezoni!

 

 

Najbolji igrač Houksa Tre Jang je i dalje van terena, dok je najbolji strelac ove utakmice bio Dežonte Marej sa 41 poenom, a uz to je zabeležio i 7 skokova i 6 asistencija. Sa druge strane, najefikasniji igrač za Memfis bio je Džeren Džekson junior sa 21 poenom i 9 skokova.



Šarlot Hornetsi doživeli su poraz od Vašington Vizardsa rezultatom 112:100, uprkos naporima da prekinu niz od šest uzastopnih poraza.

Vasilije Micić, kao član startne petorke Hornetsa, postigao je 14 poena uz 3 skoka, asistencije i izgubljene lopte. Majls Bridžis se istakao sa 32 poena.

 

 

Za Vizardse je sjajnu partiju pružio Kajl Kuzma sa 28 poena i 8 skokova, dok je Deni Avdija zabeležio 18 poena i impresivnih 14 skokova.


Nikola Jović, jedan od najboljih srpskih košarkaša, odigrao je 30 minuta za Majami i upisao 7 poena, 8 skokova, 3 asistencije i 2 blokade.

 

 

Ipak, njegov doprinos nije bio dovoljan za pobedu nad Oklahoma Siti Sanderom, koji su slavili rezultatom 107:100.

Šej-Gildžus Aleksander istakao se sa 37 poena, 5 skokova i 6 asistencija za pobednički tim, dok je Haime Žakez bio najefikasniji za Majami sa 25 poena.


Uzbudljiva utakmica viđena je između Lejkersa i Milvokija, gde su Lejkersi trijumfovali rezultatom 123:122.

Dianđelo Rasel bio je najzaslužniji za pobedu sa 44 poena, dok je Entoni Dejvis zabeležio 22 poena, 13 skokova, 5 asistencija i 3 blokade.

Sa druge strane, Janis Adetokumbo istakao se sa 34 poena i 14 skokova, dok je Demijan Lilard upisao 28 poena i 12 asistencija. Utakmicu je obeležio i Spenser Dinvidi koji je blokirao šut Lilardu u poslednjem napadu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading