VEČITI BIJU ODLUČUJUĆE BITKE! Evo gde možete gledati TV prenose Zvezde i Partizana!

Autor:

Sport

14.03.2024

06:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski klubovi na teškim iskušenjima protiv Makabija i Barselone.

VEČITI BIJU ODLUČUJUĆE BITKE! Evo gde možete gledati TV prenose Zvezde i Partizana!

Foto: Starsport

Večiti rivali, Crvena zvezda i Partizan, večeras nastavljaju takmičenje u Evroligi, a čekaju ih teški izazovi u borbama za plej-in.

Izabranici Željka Obradovića gostuju moćnoj Barseloni od 20 časova i 30 minuta, pa bi jedino pobedom zadržali kakve-takve šanse za plasman u plej-of, dok je i u slučaju poraza plej-in i dalje dostižan.

Crno-beli su pred ovaj meč ostali bez Tristana Vukčevića, koji je prodat timu iz prestonice SAD, Vašington Vizardsima, pa nekadašnji đak Real Madrida karijeru nastavlja "preko bare".

Foto: Starsport

Željko Obradović i Janis Sferopulos, treneri Partizana i Zvezde

S druge strane, Crvena zvezda dočekuje Makabi iz Tel Aviva, a četu Janisa Sferopulosa još teorija drži u trci za plasman u plej-in. Da bi se to desilo, klub sa Malog Kalemegdana mora da dobije sve mečeve do kraja i da se poklope određeni rezultati, pa je "Ponos Izraela" prva prepreka na tom cilju.

Izraelcima neće biti strano igranje u Beogradu, budući da su u svojim utakmicama domaćini u dvorani "Aleksandar Nikolić", zbog ratnog stanja u ovoj državi.

Duel u Blau grani počinje od 20.30 časova, dok susret iz Arene startuje od 19 sati. Oba okršaja možete da pratite uživo na blogu našeg portala Republika.rs i putem TV prenosa na kanalima SK 1 i 2.

Partizan vodi veliku borbu sa Valensijom za plej-in i trenutno je na 11. poziciji, sa bilansom od 13 pobeda i 15 poraza, dok je Crvena zvezda na 16. mestu sa 10 trijumfa i 18 neuspeha od početka tekuće sezone najelitnijeg klupskog takmičenja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
миле

14.03.2024 07:32

zvezda bije odlucujucu bitku za top 65!!