KATASTROFA ZA ZVEZDU! Jago u BOLNICI, imao potres mozga!

Autor: M. M.

Sport

14.03.2024

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća u meču protiv Makabija.

KATASTROFA ZA ZVEZDU! Jago u BOLNICI, imao potres mozga!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde pred desetak hiljada navijača u Areni poraženi su od Makabija u utakmici 29. kola Evrolige rezultatom 80:84.

Crveno-beli su u meč s ponosom Izraela ušli bez nekolicine bitnih igrača, a kako stvari nažalost stoje povredio se i plejmajker Jago dos Santos.

Posle promašene trojke, sudario se Jago sa krilnim centrom Makabija Bonzijem Kolsonom. Dobio je snažan udarac u glavu i završio je na zemlji. Pomagalo mu je medicinsko osoblje Crvene zvezde, nakon čega je napustio parket i otišao odmah u svlačionicu.

Prema najnovijim informacijama, morao je odmah na preglede. Dok je još trajala utakmica, hitna pomoć odvezla je Jaga, prema poslednjim informacijama Brazilac je doživeo potres mozga, zbog čega je i prevezen u bolnicu, saznanje " Sportklub" Po prvim prognozama u pitanju je blaži potres mozga.

Imali su crveno-beli prednost tokom tri četvrtine, najviše +18, ali su očajnom igrom u poslednjoj deonici prosuli sve što su gradili. Zvezda se ovim porazom i definitivno oprostila od plasmana u plej-in, i ostala je na 16. mestu Evrolige sa skorom 10-19. Makabi je zabeležio pobedu broj 16, što ih uz 13 poraza stavlja na osmo mesto u elitnom takmičenju.

Najefikasniji u Zvezdi bio je upravo Jago koji je postigao 20 poena uz sedam asistencija, 13 je dodao Hanga, 12 Smart (sve u prvom poluvremenu), dok je 11 postigao Bolomboj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading