GROBARI U TRANSU! Željko Obradović produžio ugovor s Partizanom!

Autor: M. M.

Sport

19.03.2024

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti.

GROBARI U TRANSU! Željko Obradović produžio ugovor s Partizanom!

Foto: Starsport

Željko Obradović je produžio ugovor sa KK Partizan!

To je otkriveno na večeranjoj utakmici koji crno-beli igraju protiv Baskonije u Evroligi. Naime, popularni Žoc je gestikulirao prema navijačima da je produžio saradnju s klubom. To je izazvalo oduševljenje krcate Arene, ali i ostalih kojima je crno-bela boja u srcu.

Obradović je 25. juna 2021. godine potpisao trogodišnji ugovor sa beogradskim Partizanom, a vratio se u svoj bivši klub nakon 28 godina. Sa Partizanom je u sezoni 2022/23. osvojio AdmiralBet ABA ligu, dok je najveći klupski uspeh postigao 1992. godine u Istanbulu kada je "parni valjak" postao prvak Evrope.

On je ispunio obećanje dato nedavno nakon meča sa Efesom.

- Podrška navijača mi izuzetno znači. Mora da se nastavi ova tradicija. Srce mi je puno kada vidim ovoliko dece u dvorani. Mnogo sam ponosan na to, rađa se nova generacija navijača Partizana. Ja sebe ne vidim nigde osim u Partizanu. Ili ću ostati u ovde, ili više neću raditi - rekao je Obradović.

Jedan je od najuspešnijih košarkaških trenera y Evropi. Jedini je svetu osvajao zlatne medalje na šampionatima sveta i kao igrač i kao trener. Osim sa Partizanom, osvojio je evro-titulu 1994. sa španskim Huventudom, 1995. sa Real Madridom, pet puta sa Panatinaikosom (2000, 2002, 2007, 2009 i 2011) i jednom sa Fenerbahčeom (2017). 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading