LEDEJ OBJAVIO POTRESNU SLIKU SA SAHRANE: Košarkaš Partizana šalje poslednji pozdrav ocu!

Autor:

Sport

26.03.2024

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nažalost, smrt je bila neizbežna.

LEDEJ OBJAVIO POTRESNU SLIKU SA SAHRANE: Košarkaš Partizana šalje poslednji pozdrav ocu!

Foto: Starsport

Teški trenuci za Zeka Ledeja

Košarkaš Partizana, Zek Ledej, trenutno prolazi kroz veoma teške trenutke nakon tragičnih vesti o svom ocu koji je nažalost preminuo. Miljenik navijača crno-belih hitno je otputovao u Sjedinjene Američke Države kako bi bio uz svoju porodicu u teškim, ali i uz svog oca u poslednjim momentima.

Hitno putovanje u Sjedinjene Američke Države

Nakon što je čuo za teško stanje svog oca, Zek Ledej je odmah reagovao i otputovao u Sjedinjene Američke Države kako bi bio uz njega i svoju porodicu. Nažalost, njegov otac je izgubio bitku sa bolešću, a vest o njegovoj smrti stigla je tokom meča Partizana i FMP-a u beogradskoj Areni.

Republika

Foto: Instagram/zachleday32

Instragam "stori" Zeka Ledeja


Poslednji oproštaj od oca

Teška situacija koja je zadesila Zeka Ledeja neizmerno je tužna, a on se oglasio po prvi put nakon teškog događaja na društvenim mrežama objavivši fotografiju sa sahrane svog oca. Na slici se vidi porodica koja se okupila da isprati voljenog oca i supruga, kao i kovčeg na kojem je bila postavljena američka zastava.

Podrška iz Partizana i sportske zajednice

U ovim teškim trenucima, Zek Ledej je dobio podršku kako od kluba tako i od brojnih navijača i prijatelja. Njegovi saigrači, uprava kluba i sportska javnost iskazali su saučešće i pružili mu podršku u ovom teškom periodu, a on bi trebalo da konkuriše na tim i bude na raspolaganju Željku Obradoviću već na narednom meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading