PARTIZAN ĆE OTIĆI NA F4! ĐOKOVIĆ ODUŠEVIO GROBARE! Šta će delije reći na ovo?

Autor:

Sport

28.03.2024

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smatra da će crno-beli uspeti.

PARTIZAN ĆE OTIĆI NA F4! ĐOKOVIĆ ODUŠEVIO GROBARE! Šta će delije reći na ovo?

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković prognozira fajnal-for Evrolige


Prvi teniser sveta, Novak Đoković, dao je svoje prognoze za fajnal-for Evrolige, navodeći da će se na tom nivou takmičenju naći Olimpijakos, Panatinaikos, Monako i beogradski Partizan. Ova prognoza izazvala je oduševljenje navijača crno-belih, iako je poznato da je Nole veliki navijač Crvene zvezde. Ipak, Novak je prisustvovao utakmicama Partizana zbog podrške svome sinu Stefanu, koji navija za "parni valjak". Đoković je isticao da uvek navija za srpske klubove, osim kada igraju protiv Zvezde.


Partizan spreman za duel sa Olimpijakosom
Partizan, aktuelni šampion AdmiralBet ABA lige, večeras dočekuje grčki Olimpijakos u jednom od najvažnijih mečeva ove sezone u Evroligi. Partizan se grčevito bori za 10. ili deveto mesto koja vode u nastavak takmičenja, dok se Crvena zvezda već oprostila od daljeg takmičenja. Miljenik grobara Zek Ledej odradio je šuterski trening, nagoveštavajući mogućnost da se večeras nađe na terenu protiv pirejskog tima u 32. kolu Evrolige.

Partizan želi da ponovi prošlogodišnji podvig
Crno-beli žele da ponove podvig iz prošle sezone i ostvare uspeh protiv grčkog Olimpijakosa. Utakmica večeras u krcatoj Beogradskoj areni predstavlja jedan od ključnih mečeva za Partizan, koji teži plasmanu u nastavak takmičenja. Ekipa Željka Obradovića spremna je da pruži svoj maksimum kako bi ostvarila važnu pobedu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading