SKANDAL U MAĐARSKOJ: Srpska ODBOJKAŠICA dobila METU NA ČELU! Protivnice joj se SMEJALE!

Autor:

Sport

10.03.2024

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je za ozbiljnu istragu.

SKANDAL U MAĐARSKOJ: Srpska ODBOJKAŠICA dobila METU NA ČELU! Protivnice joj se SMEJALE!

Foto: instagram

Velika sramota za odbojkaški svet dogodila se u Mađarskoj, a žrtve su naše odbojkašice. Dok se ekipa Niđerhaze pripremala za važan meč protiv Elorere Fokskona, ni sanjala nije šta je čeka. Naime, domaćini su postavili sliku odbojkašice Nine Kocić na tablu, iscrtali metu i gađali je strelicama za pikado. Još jedna odbojkašica, Sanja Nađ (devojačko Kaličanin), takođe je bila meta ovog neobičnog "motivacionog" poteza.


Ova neobična taktika domaćina ostavila je dubok trag na ekipi Niđerhaze. Direktor kluba, Mateo Mohač, istakao je da je ceo tim bio mentalno uzdrman, što je možda i uticalo na poraz od 3:2 u setovima. Klub se obratio Odbojkaškom savezu Mađarske tražeći istragu ovog skandala, koji ozbiljno narušava ugled mađarske odbojke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Kocić (@___n.k___)

 

 


Iz Elorere Fokskona stiže neobična reakcija - tvrde da se radi o običnoj šali i da većina timova koristi slične motivacione metode. Kapitenka tima, Agnes Palag, izjavila je da nisu imali nameru da povrede osećanja bilo koga te da čak nikada nisu ni planirali da ceo incident izađe iz njihove svlačionice. Takođe, pozvale su odbojkašice Niđerhaze na prijateljski meč u pikadu.


Ovaj skandal predstavlja nezapamćen događaj u mađarskoj odbojci i izazvao je brojne reakcije javnosti. Ostaje da se vidi kako će Odbojkaški savez Mađarske reagovati na ovaj incident i da li će takve "motivacione" taktike biti dopuštene u budućnosti. Zasigurno, ova priča će ostati dugo u centru pažnje ljubitelja sporta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading