SRBIN I GRK PRAVILI ŠOU NA ULICAMA! Novak VOZIO Cicipasa u kolicima iz samposluge!

Autor:

Sport

08.03.2024

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki prijatelji se sjajno zabavili pred početak Indijan Velsa.

SRBIN I GRK PRAVILI ŠOU NA ULICAMA! Novak VOZIO Cicipasa u kolicima iz samposluge!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Stefanos Cicipas

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trenutno se priprema u Indijan Velsu, gde će pokušati da napadne svoj 41. Masters u karijeri. Popularni "peti Grend slem" traje od 6. do 17. marta, a prvi reket ATP liste se vratio u Sjedinjene Američke Države posle pet godina i čini se da uživa u svakom trenutku provedenom na terenu.

Osim tenisa, Nole je pronašao vreme da se bavi i drugim zabavnim stvarima tokom svog boravka u Americi. Tako je imao priliku da se oproba u američkom fudbalu, kao i klasičnom igranju najvažnije sporedne stvari na svetu.

Takođe, zanimljivo je da je delio svoje hidratacione kockice i vozio bicikl pre nego što se upustio u vožnju kolica iz samoposluge, čime je iznenadio mnoge.

 

 

Grčki teniser Stefanos Cicipas, koga je Novak pobedio u prošlogodišnjem finalu Australijan opena, biće maksimalno rasterećen na turniru u Indijan Velsu. Iako nije ostvario značajnije rezultate na ovom turniru, ovo može biti prilika za njega da pokaže svoje umeće. Na startu turnira, Cicipas igra protiv Luke Puja, a potencijalno se može sresti sa još jednim Srbinom, Dušanom Lajovićem u drugom kolu, ukoliko Staropazovčanin savlada domaćeg predstavnika favorizovanog Frensisa Tijafoa.

Novak Đoković je definitivno teniser čiji se povratak na turniru u Indijan Velsu prati sa velikom pažnjom, a ljubitelji "belog sporta" sa nestrpljenjem iščekuju njegov prvi meč u drugoj rundi, protiv Aleksandra Vukića iz Australije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading