UŽASNO JEZIV PRIZOR U MAJAMIJU: Francuz se onesvestio USRED meča! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.03.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prisutni su bili izuzetno zabrinuti.

UŽASNO JEZIV PRIZOR U MAJAMIJU: Francuz se onesvestio USRED meča! (VIDEO)

Foto: Vikipedija

Francuski teniser Artur Kazo srušio se na terenu tokom meča kvalifikacija za masters u Majamiju

Francuski teniser Artur Kazo doživeo je iznenadni peh tokom meča kvalifikacija za masters u Majamiju ovog ponedeljka kada se srušio na terenu, ostavljajući sve prisutne u šoku.

Kazo, inače poznat po svojoj izdržljivosti i borbenom duhu na terenu, izgledao je snažno tokom početka meča, ali nešto se neočekivano dogodilo tokom njegove igre. Svi prisutni su bili zatečeni i uznemireni ovim neočekivanim trenutkom. U trenutku prekida meča, temperatura je bila viša od 35 stepeni, a posle svega, on je morao da preda meč Haroldu Majou prilikom rezultata 4:6, 7:5, 2:1.

Brza reakcija medicinskog tima

 


Medicinski tim je odmah pritekao u pomoć Kazu, pružajući mu neophodnu medicinsku negu na licu mesta. Njihova brza reakcija i profesionalnost su bili od ključnog značaja u ovom trenutku.

Publika je sa strepnjom posmatrala situaciju, ali su se nadali najboljem za omiljenog tenisera. 

Odmah prebačen u bolnicu

Nakon pružene prve pomoći na terenu, Kazo je brzo prevezen u obližnju bolnicu radi daljih medicinskih pregleda i dijagnostike. Njegovo zdravstveno stanje je pratilo mnoge koji su iskazali zabrinutost za njegovu dobrobit.

Reakcije iz sveta tenisa

Ovaj neočekivani događaj izazvao je brojne reakcije iz sveta tenisa. Odmah su se "usijale" društvene mreže pružajući podršku mladom teniseru, a mi im se pridružujemo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading