PUNI BATERIJE! Novak Đoković uslikan NA PLAŽI! Najbolji teniser sveta UŽIVA na suncu! (GALERIJA)

Autor:

Sport

19.03.2024

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole neće učestvovati u Majamiju, ali se odlično provodi u SAD.

PUNI BATERIJE! Novak Đoković uslikan NA PLAŽI! Najbolji teniser sveta UŽIVA na suncu! (GALERIJA)

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trenutno boravi u Majamiju, a iako ne učestvuje na tamošnjem Masters turniru, Nole koristi priliku da se relaksira i napuni baterije pred nastavak sezone.

Novak je uslikan kako uživa na plaži u društvu prijatelja, a široki osmeh na njegovom licu govori da mu lepo vreme i aktivnosti u vodi izuzetno prijaju.

Kao sav normalan svet, Novak je nosio torbu za plažu, a imidž je upotpunio naočarama za sunce koje su mu postale zaštitni znak.

Đoković se nalazi u padu forme, ove sezone nije osvoji ni jednu titulu, a šokantno je poražen u trećem kolu Indijan Velsa od Italijana Luke Nardija 123. tenisera planete.

Novak je odlučio da pauzira do turnira u monte Karlu, da se posveti sebi i porodici, a fokus što se tenisa tiče će mu svakako biti na gren slem turnire i na Olimpijske igre u Parizu.

Jedini "veliki" trofej koji fali Novaku u prebogatoj riznici su upravo OI, a u "gradu svetlosti" će mu biti možda i poslednja prilika za zlato, jer će imati 37 godina.

Nema sumnje da je kriza rezultata kod Novaka prolazna, a pokazaće još jednom svima po povratku na teren da je sa razlogom najbolji koji je ikada držao reket u ruci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (2)

Loading
Nacika

22.03.2024 16:39

Nek uziva, zasluzio je!

Baki baki

22.03.2024 16:43

Nole je bas zgodan!