NOLETOVA ČUKA DA TI PAMET STANE: Evo koliko košta Đokovićev sat, koji je nosio u Madridu

Autor:

Sport

23.04.2024

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak i Jelena privukli veliku pažnju na crvenom tepihu svojim stajlinzima, a detalji su bili ključ svega.

NOLETOVA ČUKA DA TI PAMET STANE: Evo koliko košta Đokovićev sat, koji je nosio u Madridu

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković dobio je u ponedeljak uveče rekordnu petu Laureus nagradu za najbolje sportistu u godini za nama. Zato ne čudi da su sve oči sveta bila uprte u najboljeg tenisera planete, pratio se svaki njegov korak, slušala pažljivo svaka reč.

A ta pažnja počela je otkako su Nole i njegova supruga Jelena kročili na crveni tepih. Svima je odmah zapalo za oko da su oboje u crnom, on u smokingu sa leptir mašnom, ona u haljini holih ramena sa ogrlicom. A onda je došla na red dodela nagrade i jedan detalj posebno je zablistao.

Foto: www.profimedia.rs

Jelena i Novak na crvenom tepihu

Dok je ponosno držao Laureus trofej, Novak je "slučajno" podrvrnuo rukave zbog obaveza prema sponzoru i u prvi plan je iskočio nesvakidašnji Ublo sat. U pitanju je model "spirit od big bang black magic 42mm". Uvidom u cenovnike na internetu da se zaključiti da pomenuti sat, u zavisnosti od zemlje u kojoj se prodaje, košta oko 26.000 evra. Crni sat se odlično ulopio sa crnim odelom luksuznog italijanskog brenda Brunello Cucinelli i belom košuljom.

S druge strane, njegova supruga Jelena je bila u kontrastu sama sa sobom, ali ne kao Novak crno-belo, već po vrednosti onoga što je nosila. Gospođa Đoković bila je u haljini domaće modne dizajnerke, koja je vredna oko 500 evra, ali je sve to pojačala skupocenim Cartier nakitom, odnosno predivnom ogrlicom i diskretnim naušnicama.

Republika

Foto: printscreen

Novakov sat

Podsetimo, Novak Đoković i njegov sponzor veoma vode računa da sat bude specifičan za svaku priliku. Vodi se računa o svim detaljima, a pre svega da se sat uklapa uz ono što Nole nosi, ali i ambijent u kojem se nalazi. Tako je na mastersu u Parizu prošle godine, koji je i osvojio, nosio model "Big Bang Unico Yellow Magic", dakle žute boje, vredan oko 26.000 evra. Isti sat imao je i na američkoj turneri.

Interesantno, kao što smo već o tome pisali, Novak nema najskuplji sat u porodici. Dok on, supruga i majka Dijana nose satove vredne oko 25.000 evra, otac Srđan nosi Patek Philippe ref. 5930G, čija je vrednost osnovnog modela oko 73.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Gile

23.04.2024 12:10

Interesuje nas da li pokazuje isto vreme kao i sat od 1000 dinara ili ne za te pare treba da vedri i oblači pa kom kako odgovara