TRAMP se "frlja" ciframa od kojih BOLI GLAVA, i to samo za OGRADU?

Autor: Tanjug

Svet

06.01.2018

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Administracija predsednika SAD Donalda Trampa predložila je ulaganje 18 milijardi dolara kroz period od deset godina za produženje zaštitne ograde na granici sa Meksikom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tramp o produženju ograde

Agencija za carine i zaštitu granica predložila je izgrađu dodatnih 505 kilometara zaštitne ograde do septembra 2027. godine, čime bi dužina ograde na granici sa Meksikom iznosila 1.552 kilometra, skoro polovinu granice između Meksika i SAD.

Agencija, takođe, predlaže zamenu sekundarne obnove u dužini od 651 kilometra, rekao je neimenovani zvaničnik za AP.

Zid na granici sa Meksikom bio je jedno od glavnih predizbornih obećanja Trampa, međutim, do sada nisu izneti konkretni detalji o tome gde će i na koji način biti izgrađen, kao ni eventualni troškovi.

Administracija američkog predsednika je ove godine tražila 1,6 milijardi dolara za izgradnju ili zamenu ograde u Teksasu i u Kaliforniji, a zvaničnici su izjavili da će administracija i sledeće godine tražiti 1,6 milijardi dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading