KATARINA J. TEK ROĐENU BEBU BACILA KROZ PROZOR! Na sudu jecala, otkrila kako je ubila dete

Autor:

Svet

22.04.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina J. na sudu priznala ubistvo svoje bebe u Nemačkoj

KATARINA J. TEK ROĐENU BEBU BACILA KROZ PROZOR! Na sudu jecala, otkrila kako je ubila dete

Foto: pixabay.com


Na suđenju u Nemačkoj, Katarina J. je priznala da je prošle godine bacila svoju tek rođenu bebu sa 2. sprata. Njena priča o kobnom 12. septembru otkriva duboke emocije i tugu koja je pratila ovaj događaj. Katarina, koja je pravnica u međunarodnoj kompaniji, svedočila je sa suzama u očima, opisujući trenutak kada se porodila i ubila svoje dete.

Nesvesnost trudnoće i očajnički potez

Katarina je ispričala da nije bila svesna svoje trudnoće sve do kobnog dana kada je osetila snažan bol u leđima i neočekivano se porodila. U svojoj izjavi na sudu, opisala je kako je dete iznenada upalo u wc šolju, nakon čega je počela da krvari obilno. U očaju i panici, nagla se kroz prozor sa bebom u rukama, a potom je, suočena sa očevom prisutnošću, iz straha i dezorijentisanosti, bacila dete.

Sumnje i spekulacije oko motivacije

Tužilaštvo je istraživalo da li je Katarina namerno zanemarila svoju trudnoću, s obzirom na to da je prethodno pretraživala informacije o samostalnom porođaju na internetu. Postoji spekulacija da je strah za svoju karijeru mogao biti motiv za ovaj tragični čin. Katarina je izrazila kajanje i stid zbog svojih postupaka, ali se očekuje da će sud doneti presudu 3. jula.

Ovaj tužan događaj baca svetlo na pitanje mentalnog zdravlja trudnica i potrebe za većom podrškom u takvim situacijama. Katarinina priča pokazuje koliko je važno razgovarati o trudnoći, mentalnom zdravlju i pružiti podršku ženama u sličnim okolnostima.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading