Članovi ruskog hora "Aleksandrov" obišli "Beograd na vodi"

Autor: Beoinfo

Vesti

24.06.2018

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Beograda dr Zoran Radojičić ugostio je danas članove hora "Aleksandrov" i zajedno sa zamenikom direktora "Beograda na vodi" Aleksandrom Trifunovićem predstavio im najveći graditeljski poduhvat u našem glavnom gradu.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Gradonačelnik Zoran Radojičić sa horom Aleksandrov

Nakon prezentacije u zgradi "Geozavoda", gradonačelnik je poveo članove hora u obilazak kula i šetališta "Beograda na vodi".

On je tom prilikom izrazio veliku zahvalnost horu na sinoćnjem veličanstvenom koncertu ispred Hrama Svetog Save.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL

- Fasciniran sam prijateljstvom i bliskim odnosom koja postoji između ruskog i našeg naroda. Dragoceni su trenuci provedeni sa ovim umetnicima. Drago mi je i da im se svideo „Beograd na vodi”, kako ono što je već urađeno tako i ideje koje su u planu - rekao je Radojičić.

Gradonačelnik je posebno zadovoljstvo izrazio zbog spontane reakcije članova hora da zapevaju u ovom prostoru, što, kako je naveo, demonstrira njihovu toplinu i jedinstvenost.

Načelnik i umetnički direktor hora "Aleksandrov" Genadij Sačenjuk naglasio je da prema Srbima oseća bratski odnos, te da im je uvek čast da nastupe ovde.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL

- Velika radost nam je bila juče kada smo videli koliko je ljudi došlo da nas čuje, zbog čega smo nastupili sa izuzetnim entuzijazmom. Drago mi je da se odnosi između dve zemlje ojačavaju i verujem da nas čeka vedra zajednička budućnost - rekao je Sačenjuk, poželevši svim Srbima mnogo dobra i mira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading