NASTAVLJA SE TEROR! NOVI NAPAD NA SRBE U LEPOSAVIĆU - Zapaljen automobil načelnici opštinske uprave u srpskom sistemu (VIDEO)

Autor:

Vesti

29.02.2024

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komandir policije tzv. Kosova za region Sever Veton Eljšani potvrdio je da je rano jutros u Leposaviću zapaljen automobil, ali je dodao da se još uvek ne zna motiv paljenja automobila i da su forenzičke ekipe izašle nešto kasnije na teren kako bi po danu izvršili uviđaj.

NASTAVLJA SE TEROR! NOVI NAPAD NA SRBE U LEPOSAVIĆU - Zapaljen automobil načelnici opštinske uprave u srpskom sistemu (VIDEO)

Foto: Kosovo Online

Automobil marke "tojota auris" registracije sa oznakama Raške, koji pripada načelnici opštinske uprave Privremenog organa Opštine Leposavić Radmile V. zapaljen je jutros oko četiri sata u Leposaviću.

Automobil je zapaljen na parkingu nedaleko od Srednje škole u blizini kuća i stambene zgrade u ulici Milana Radulovića Krcuna.

Na autu je pričinjena veća materijalna šteta, a oštećena su još dva vozila, kombi i manji putnički automobil.

Meštani koji u blizini žive kažu da su ubrzo na lice mesta stigle vatrogasne ekipe i policija koja je započela uviđaj, dok su forenzičke ekipe iz Prištine na lice mesta stigle nešto oko 9 sati, piše Kosovoonline.

Na parkingu su pored bila parkirana još dva vozila, kombi i manji automobil koji su takođe pretrpeli manju materijalnu štetu, a gorela je i bandera sa koje se napajaju električnom energijom obližnje kuće i stambeni objekti.

Komandir policije tzv. Kosova za region Sever Veton Eljšani potvrdio je da je rano jutros u Leposaviću zapaljen automobil, ali je dodao da se još uvek ne zna motiv paljenja automobila i da su forenzičke ekipe izašle nešto kasnije na teren kako bi po danu izvršili uviđaj.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading