PRAVO LICE OPOZICIJE! Osvanule umrlice sa likom predsednika Srbije! ĐILASOVA POLITIKA: SMRT VUČIĆU!

Autor:

Vesti

26.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je za svaku iole normalnu osobu duboko uznemirujuće, zato nadležni da rade svoj posao, poručila Ana Brnabić

PRAVO LICE OPOZICIJE! Osvanule umrlice sa likom predsednika Srbije! ĐILASOVA POLITIKA: SMRT VUČIĆU!

Foto: Petar Divac, Vladimir Lukić

Iako opozicionari okupljeni oko liste "Srbija protiv nasilja" Dragana Đilasa ne propuštaju priliku da provociraju haos dezinformacijama, vređanjem, nasiljem, čak i pretnjama smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, pa i njegovoj porodici, ovaj put su otišli korak dalje - objavili su umrlicu s njegovom fotografijom!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić poručila je da je ovo, i baš ništa drugo, rezultat Đilasove politike:

- Nadležni organi da rade svoj posao u skladu sa zakonom jer ovo niti je šala niti je zabavno, već je za svaku iole normalnu osobu duboko uznemirujuće i predstavlja jasnu i nedvosmislenu pretnju po život. I mi ćemo se protiv ovoga boriti svakog minuta, svakog sata, svakog dana, zauvek.

NEĆE VAM PROĆI!

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miloš Vučević

 

Miloš Vučević, predsednik SNS, kazao je da ovo nije samo gnusna politička poruka nego i slučaj koji moraju da istraže i hitno procesuiraju nadležni državni organi jer je na delu još jedna sramna i bestidna kampanja.

Malović: Poslednji čin nemoći

Branislav Malović, član Predsedništva SNS, kazao je da najnovija pretnja predstavlja poslednji čin mržnje i nemoći srpske opozicije, ujedinjene protiv sopstvene države:

- Oni koji su na najgori način iskoristili tragediju koja se desila i pod velom borbe protiv nasilja pokušali ponovo sebe na silu da dovedu na vlast, očigledno sada počinju da pucaju po svim šavovima i svoj bes što ne uspevaju da se dočepaju ponovo državne kase i da je pljačkaju više uopšte ne mogu da kontrolišu. Ovakve pretnje po život predsednika ne smeju da se tolerišu i zato pozivam nadležne organe da što pre reaguju u skladu sa zakonom.

- Pristalice Đilasove opozicije i njegove koalicije Nasiljem protiv Srbije, objavljivanjem umrlice Vučića još jednom pokazuju da je suština njihove politike nepatvorena mržnja prema čoveku, koji predstavlja instituciju predsednika republike - rekao je Vučević i dodao:

- Očito oni istu vrstu mržnje gaje i prema 2.500.000 građana Srbije koji su upravo Vučiću ukazali poverenje. Za njih termin fer-plej u politici ne predstavlja ništa. Za njih demokratski izbori nemaju vrednost. Za njih ne važe moralni standardi. Mi naprednjaci im jasno poručujemo: "Neće vam proći!" I na narednim izborima će ponovo pobediti ljubav. Ljubav prema Beogradu, narodu, Srbiji. A vas ostavljamo u političkoj tami koju sami gradite svojom mržnjom i lažima.

I Dejan Bulatović, poslanik s liste SNS, ocenio je da se opozicija predvođena Đilasom i Marinikom Tepić pretvorila u rasadnik nasilja i mržnje, s jednim jedinim ciljem - nasilno preuzimanje vlasti u Srbiji.

DIREKTNA POSLEDICA

- Svakodnevno, u neograničenim količinama, s medija i portala koji vire iz džepa Đilasa šire se gola mržnja i skandalozni napadi na Vučića, ali i na njegove roditelje, brata i decu. I to je direktna posledica politike koju sprovodi Đilas, mržnja, mržnja i samo mržnja, kojom, kako vidimo, inspiriše razne poremećene ljude koji po društvenim mrežama pišu i objavljuju ovakve stvari - kaže Bulatović.

Reagovanje poverenice

Republika

Foto: Tanjug

 

Brankica Janković, poverenica za zaštitu ravnopravnosti:

- Objava lažne umrlice predsednika Vučića na društvenim mrežama krajnje je nedopustiva i za svaku osudu. Aludiranje na nečiju smrt predstavlja ekstremni vid političkog delovanja i u takvom izražavanju nema ničeg satiričnog niti duhovitog.

Sistem u čije vreme je streljan premijer Srbije, dodaje, izgleda ne zna ni za šta drugo, osim za nasilno uklanjanje političkih protivnika:

- Ali Đilas i njegovi besni psi moraju da znaju da ovo vreme nije njihovo i da je Srbija potpuno na strani Vučića. Mržnja nikada nije pobedila, građani će reći "ne" Đilasu i njegovoj šizofrenoj politici nasilja, koja do eskalacije dovodi tenzije u društvu.

Bonus video


 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
auu

26.03.2024 22:58

Patologija teska.