"PREDLAGAO SAM DA BOMBARDUJEMO BEOGRAD"! Ovo su nekada bile Bajdenove reči, Poljanski poručio: Ne nadajte se da ćete da IZBEGNETE odgovornost! (VIDEO)

Autor:

Vesti

28.03.2024

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od učesnika sednice, Poljanski, citirao je izjavu američkog predsednika Bajdena u kojoj se on zalaže za bombardovanje Beograda.

"PREDLAGAO SAM DA BOMBARDUJEMO BEOGRAD"! Ovo su nekada bile Bajdenove reči, Poljanski poručio: Ne nadajte se da ćete da IZBEGNETE odgovornost! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Jutjub/Sava94

U Njujorku je danas počela sednica Saveta bezbednosti UN na kojoj će se raspravljati o NATO bombardovanju SR Jugoslavije 1999. godine.

Ova tema je izazvala burne reakcije, posebno nakon što je američki predsednik citiran u vezi sa podrškom bombardovanju Beograda.


Bajdenove reči o bombardovanju Beograda

Jedan od učesnika sednice, Poljanski, citirao je izjavu američkog predsednika Džozefa Bajdena u kojoj se on zalaže za bombardovanje Beograda. Ovaj citat je izazvao polemiku i postao fokus pažnje tokom sednice. Bajdenove reči o specifičnim vojnim akcijama i rušenju mostova na Drini jasno su izazvale reakcije.
Ruski predstavnik o posledicama bombardovanja

Nakon ovih izjava, ruski predstavnik je podsetio prisutne na posledice koje su usledile nakon bombardovanja SR Jugoslavije. On je istakao da su nakon ovog događaja usledili napadi na Irak, Libiju, Avganistan i naglasio da je važno preuzeti odgovornost za akcije koje su preduzete.

Ova debata je izazvala veliko interesovanje javnosti, posebno zbog iznetih citata i podsećanja na istorijske događaje koji su sledili nakon NATO bombardovanja. Učesnici sednice su se suočili sa teškim pitanjima o odgovornosti i posledicama vojnih akcija, što je dodatno uznemirilo javnost i pokrenulo nove diskusije o međunarodnim odnosima i vojnoj politici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Hag

29.03.2024 20:12

Sram ga bilo. Ima Boga Velikoga. Sudiće ti On.