"ŠOLAKOVI MEDIJI - UVEK, OTVORENO I NEIZOSTAVNO PROTIV SRBIJE" Brnabić se oglasila o sramnom tekstu

Autor:

Vesti

23.04.2024

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je istakla da će se vlada još jače boriti za interese Srbije.

"ŠOLAKOVI MEDIJI - UVEK, OTVORENO I NEIZOSTAVNO PROTIV SRBIJE" Brnabić se oglasila o sramnom tekstu

Foto: Tanjug/AP

Predsednica Narodne skupštine Srbije, Ana Brnabić je reagovala na tekst objavljen u Šolakovim medijima, ističući da su ti mediji uvek protiv Srbije. Ona je istakla da će se vlada još jače boriti za interese Srbije, a zahvalila se Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i šefici delegacije u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope, Biljani Pantić Pilji, na njihovoj posvećenosti borbi za Republiku Srbiju.

- Šolakovi mediji - uvek, otvoreno i neizostavno protiv Srbije. Samo oni napred, a mi ćemo još jače da se borimo za Srbiju. Hvala beskrajno i Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i šefici naše delegacije u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope, Biljani Pantić Pilji, na borbi za Republiku Srbiju. Samo napred! Ovo je veliko priznanje za vašu borbu. Idemo! - napisala je Brnabićeva na društvenoj mreži Iks.

 

 

Ovo nije prvi put da su mediji koji pripadaju Šolaku bili predmet kontroverzi. Njihovo uporno protivljenje politici vlade i kritičko izveštavanje o aktuelnim događajima često su izazivali burne reakcije državnih zvaničnika.

Da podsetimo, potpredsednica Glavnog odbora SNS Ana Brnabić, članica Predsedništva SNS Darija Kisić i predsednik Gradskog odbora SPS Nikola Nikodijević, razgovarali su i družili se sa penzionerima Čukarice.

- Do kraja godine bilo je planirano jedno povećanje penzija, međutim, predsednik Aleksandar Vučić je eksplicitno tražio da se pronađe rešenje i da idemo sa dva povećanja. Radimo na tome, ma koliko bilo teško, da ovu molbu sprovedemo u delo. Prihvatili smo i savet predsednika Vučića i još jednom pokazali da nismo od onih kojima je politika matematika i da cenimo volju naroda. Takođe, na molbu predsednika Aleksandra Vučića, ovoga puta na izbore idemo u najširoj koaliciji sa svima onima kojima je Srbija na prvom mestu, koji veruju u stabilnost i jedinstvo naroda kada je najteže i kada se suočavamo sa najvećim pritiscima na našu zemlju. Idemo kako bi, ne samo odneli ubedljivu pobedu, nego kako bi pokazali da političke razlike nisu bitne i da zajedno činimo političku branu svim neprijateljima Srbije- poručila je Brnabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (28)

Loading
Miki

23.04.2024 21:38

Solak je milijarder koji hoće već 10 godina da sruši državu a ne može!

Ana

23.04.2024 21:40

Njima je bitna samo propast Srbije!

Nena

23.04.2024 21:41

Sve sto je u propast Srbije to Solakovi mediji eksponiraju!

Beba

23.04.2024 21:42

Šolakovi mediji ne bi imali o čemu da pišu da svaki dan ne pljuju Vucica.