DOKAZANO! ALBANCI PRIZNALI DA STOJE IZA NEREDA NA KOSMETU

Autor: I. Žigić - M. Samojlović

Vesti

30.03.2018

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hašim Tači je još 23. marta skovao plan za hapšenje Marka Đurića, direktora kancelarije za Kosovo i Metohiju, tvrdi Rahim Pacoli, generalni sekretar Alijanse za novo Kosovo, partije na čijem je čelu Bedžet Pacoli, prištinski šef diplomatije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Provokator: Hašim Tači

- Tači je bez prethodnih konsultacija još u petak 23. marta pripremio scenario za hapšenje Đurića u Kosovskoj Mitrovici - tvrdi Pacoli.

Privatna policija

Optužbe na račun predsednika takozvane države Kosovo potkrepio je konkretnim podacima.

Tači je bez ikakvih konsultacija još u petak 23. marta pripremio scenario za hapšenje

Rahim Pacoli, Alijanse za novo Kosovo

- Tači je direktno naredio direktoru kosovske policije Špendu Mađuniju da u ponedeljak ujutru pošalje elitne policijske jedinice u severni deo Mitrovice kako bi Đurić na spektakularan način bio priveden - otkrio je Pacoli.

TAČI: Ako Vučić pošalje vojsku, ne bi mu se vratio ni jedan jedini vojnik u Srbiju

Trn u oku

Da mu je zadatak da isprovocira sukob sa Srbima, potvrdio je i sam Tači, koji je srpske vojne vežbe u blizini granice sa Kosovom nazvao "praznim pretnjama".

- Rekao je (Vučić) da će uputiti vojsku na Kosovo. Vratio bi je na pola puta, kao i voz. Ne bi mu se vratio ni jedan jedini vojnik u Srbiju - kazao je Tači.

Na Tačijevu pretnju upućenu Vojsci reagovao je srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin.

- Vojsku Srbije niko ne šalje i ne vraća, naše kretanje može da naredi samo Vučić, nikakav Tači nam neće govoriti kada i gde da se pokrenemo. Tači je prošli put trčao pred Vojskom Jugoslavije, a sledeći put će pred Vojskom Srbije puzati, samo ako bude potrebno - poručio je Vulin naglašavajući da je Vojska Srbije spremna da odgovori na sve izazove i da zaštiti svaki deo naše teritorije i svakog građanina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (50)

Loading
Sloboda

30.03.2018 16:55

A bas smo se potresli sto je nasa vojna vezba isprovocirala Albance i Tacija i sto ge je to navelo na besmisleni komentar.Ali svi znamo da mu nije bilo prijatno kada su nasi avioni imali vezbu iznad njegove glave.

mihajlo

30.03.2018 16:55

Valjda nisu mislili da su srbi!

neki

30.03.2018 17:06

Licemer Tači je baš hrabar dok je iza njega međunarodna zajednica. Srbija mora da bude strpljiva doći će i naših pet min.

Maki

30.03.2018 17:10

Ne znam sta j gore da li kada lazu i glume zrtve ili kada nas u lice provociraju.