KONAČNO! Nedelja donosi PRESTANAK PADAVINA i razvedravanje, međutim, na planinama DRUGA PRIČA: Biće snega!?

Autor:

Vesti

17.03.2024

05:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Donosimo prognozu i za početak naredne nedelje.

KONAČNO! Nedelja donosi PRESTANAK PADAVINA i razvedravanje, međutim, na planinama DRUGA PRIČA: Biće snega!?

Foto: ST/N. PANČIĆ, Tanjug/J. ILIĆ/M. MILIVOJEVIĆ

Danas se u Srbiji očekuje prestanak padavina i razvedravanje. 

Naime, danas se očekuje ostepeni prestanak padavina i razvedravanje, ujutru u severnim, pre podne u zapadnim, a posle podne i u ostalim predelima naše zemlje. Na visokim planinama padaće slab sneg. Vetar slab do umeren severozapadni, u Vojvodini i na istoku povremeno i jak. Najniža temperatura od 3 do 9, a najviša dnevna od 14 do 17 stepeni.

Ponedeljak: Promenljivo oblačno, u drugom delu dana ponegde sa kišom i lokalnim pljuskovima. Vetar slab do umeren severozapadni, u Vojvodini i na istoku povremeno i jak. Najniža temperatura od 1 do 7, a najviša od 14 do 17 stepeni.

Utorak: Promenljivo oblačno, na severu suvo, u ostalim predelima pre podne ponegde sa kišom, a posle podne prestanak padavina i razvedravanje. Vetar slab do umeren severozapadni, u Vojvodini i na istoku povremeno i jak. Najniža temperatura od 3 do 8, a najviša od 12 do 17 stepeni.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA

Hronični bolesnici mogu osećati zdravstvene tegobe usled očekivane biometeorološke situacije. Posebna opreznost se savetuje osobama sa srčanim i respiratornim problemima. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu neraspoloženja i bolova u zglobovima i kostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading