DARA PONOVO O SEKI: Ko na mene KAMENOM...

Autor:

Zabava

11.03.2018

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno promenjenog imidža, Dara Bubamara danas je gostovala u "Premijera vikend specijalu" na Televiziji Pink i tokom razgovora o svom kocertu ponovo se osvrnula na postupak njene bivše drugarice Svetlane Seke Aleksić koja je zakazala koncert na istom mestu samo nedelju dana pre.

RepublikaFoto: zoutube.com/AmiGShow
A nekad su se baš volele... Dara i Seka

Dara i Seka prekinule su svoje prijateljstvo nakon što je najpre Bubamara zakazala koncert za 21. april, a potom Seka za 14., samo nedelju dana pre svoje koleginice.

Dari je to zasmetalo pa je čak i nazvala Sekinog supruga Veljka, a potom su počele da se prepucavaju preko medija. Međutim, Dara je sada zaključila ovu priču i jasno izjavila šta misli o tome:

Foto: Prntscrin
Ne oprašta...Dara Bubamara

- Ja ću vam reći da se ne bih bavila drugim koleginicama, najbitniji mi je 21. april. Ko na mene kamenom... Neću vam reći ništa više, ne pridajem više nikome pažnju. Pitajte nju zašto je zakazala pre mene a ne posle - izjavila je pevačica očigledno pogođena time što je njen drugarica uradila.

Ona je istakla i da se sa svojim timom uveliko bavi organizacijom koncerta koji će održati u aprilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading