BEŽALA OD KUĆE: Seka konačno otkrila kako je POČELA!

Autor:

Zabava

22.03.2018

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U susret koncertu koji je zakazala za 14.april u "Štark Areni" Svetlana Seka Aleksić gostuje je u emisiji "Magazin In" gde je voditeljki Sanji Marinković ispričala kako je zaprvo započela njena karijera.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Bežala od kuće... Seka Aleksić

Pevačica je prizanala da pevanje nije bilo na listi profesija njene majke, kada je Seka bila u pitanju, ali da je Aleksićeva oduvek znala da će se time baviti. U skladu sa svojim željama nadmudrila je čak i svoju majku i iskradala se noću kako bi išla na nastupe:

- Mama moja zaspala, ja kao izašla i idem da pevam. Nije prošlo pet minuta, kad moja mama stoji na vratima i viče: "Polazi kući, polazi kući" - ispričala je Seka anegdotu i nasmejala sve u studiju.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official
Njih je ugostila Sanja Marinković
RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Zorica Brunclik uveselila goste Sanje Marinković

Osim Seke, u emisiji koja će biti emitovana u subotu, gosti su i Zorica Brunclik, Slađa Alegro, Radiša Trajkovoić Đani i Bojan Vasković frontmen "Leksington benda".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading