OTKRIVAMO kako je MC Sajsi UKRALA POBEDU Breskvici: Narod kivan na reperku, NJENA NULA izazvala opšti haos!

Autor:

Zabava

04.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Rašić umešala lični interes kako bi se osvetila Anđeli Ignjatović tako što njenoj patriotskoj pesmi nije dala nijedan bod.

OTKRIVAMO kako je MC Sajsi UKRALA POBEDU Breskvici: Narod kivan na reperku, NJENA NULA izazvala opšti haos!

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/RTS1

Još uvek se ne smiruje tenzija nakon završene Pesme za Evroviziju u kojoj je pobedila Teyadora sa pesmom Ramonda zahvaljujući glasovima sručnog žirija iako je favorit  publika sa zvaničnih 45,160 sms poruka bila za Anđelu Ignjatović Breskvicu i pesmu Gnezdo orlovo.

Međutim, ono što je najviše zasmetalo javnosti jeste O bodova koliko je Breskvica dobila od reperke Ivane Rašić Mc Sajsi, koja je za ovakav sled navodno umešala lični interes.

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/RTS1

 

Naime sudeći po društvenim mrežama, reakcije javnosti su burne, sa oštrim raspravama kako u medijima, tako i među estradnim kolegama, a pojavile su se i prepiske gde se pominje reperkin lični interes u svemu ovome jer je Mc Sajsi pre određenog vremena Breskvica prozvala za njene njeno pojavljivanje   pesme, što joj ova očigledno nije zaboravila, te je čekala pravi trenutak da joj vrati milo za drago. 


- " Zapamtila joj je Sajsi one reči", " Tako je kad komentarišeš druge, a ne znaš kad se stvari mogu okrenuti", "Sajsi ju je čekala za onaj komentar o trudnoći", " Kakvo licemerje na prvom programu državne televizije " - samo su neki od komentara

Inače, između ostalog mnogima smeta kako se u stručnom žiriju Javnog servisa RTS-a našla reperka koja u svojim pesmama peva o polnim organima.


 Na društvenoj mreži TikTok poceo je kružiti snimak spota Sajsi MC, u kojoj peva na vrlo eksplicitan način, po čemu je ona i poznata, budući da se bavi ,,tvrdim repom". 


- Strucni žiri RTS-a, pametnom dosta - glasi komentar u okviru Sajsinog spota. Javnost je šokirana, jer smatraju da je RTS napravio veliki kiks, što se Ivana našla u stručnom žiriju, smatrajući nju kao estradnu ličnost koja nije kompetentna za ovakav vid programa, zbog njenog oštrog jezika u pesmama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

         
                                                                                                                               
                  

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Mile

06.03.2024 12:37

Vama matematika izgleda ne ide od ruke. Da je Sajsi dala 12 poena Vockici, opet ne bi pobedila.