AVA KARABATIĆ HOĆE U PARLAMENT: Posle borbe sa ZAVISNOŠĆU, kandiduje se na izborima!

Autor:

Zabava

08.03.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna Hrvatica u svojoj državi već je bila u trci za predsednika, a sada izlazi na parlamentarne izbore i to bez stranke.

AVA KARABATIĆ HOĆE U PARLAMENT: Posle borbe sa ZAVISNOŠĆU, kandiduje se na izborima!

Foto: Promo

Ava Karabatić

Pozanta starleta i rijaliti učesnica, a jedno vreme i voditeljka "Parova" Ava Karabatić sada je odlučila da uplovi u političke vode i kandiduje se na parlamentarnim izborima u Hrvatskoj.

Ona se već, pre nekoliko godina, kandidovala za predsednika svoje države, kada je, u jeku "kampanje" je objavljivala eksplicitne fotografije, a povodom parlamentarnih izbora se oglasila i priznala da na izbore izlazi bez stranke.

Republika

Foto: youtube.com/TOXIC TV

Ava Karabatić već jednom se kandidovala na izborima

Ava je na društvenim mrežama napomenula da je na poslednjim izborima imala problema sa prikupljanjem glasova "jer iza sebe nije imala mašineriju".

- Poštovani građani/birači RH, s ponosom vas obaveštavam da sam odlučila da ponovo istupim na političku scenu, kandidaturom na parlamentarnim izborima. Iskrenost mi je uvek bila vrlina, zato sam i pobeđivala u rijaliti formatima, tako sam i s vama podelila zašto sam bila u dužoj medijskoj pauzi. Za ljude koji ne znaju, iza mene je bio težak period borbe s alkoholizmom, bila sam na odvikavanju, i ne sramim se toga. Nisam krala, nisam nikom štetila, već samoj sebi. Već punih 7 meseci nisam okusila ni kap alkohola, i osećam se odlično, puna energije da se borim dalje - napisala je Ava i predstavila se potencijalnim glasačima:

- Za sebe ću ukratko reći da sam renesansna provokativna žena, barokne osobenosti, romantičarskih pogleda i kosmički slobodna. Ovim putem bih zamolila ostale zastupnike da priznaju da su u problemu alkoholizma, to nije nikakva sramota, jer ja i dok sam bila na rubu tog problema nisam radila neke stvari koje danas gledam na političkoj sceni i ne mogu da verujem da se to zaista događa. Jedino logično objašnjenje je pijanstvo. Moj slogan ove godine je 'otreznimo se!'. Uskoro izbacujem i politički program.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ava Karabatić nije prošla na izborima za predsednika, pa će pokušati da uđe u parlament

Ava se zatim osvrnula i na svoju kandidaturu na predsedničkim izborima od pre nekoliko godina:

- Iako sam se već davno kadidovala na predsedničkim i parlamentarnim izborima, suočila sam se sa izazovom prikupljanja potpisa, jer iza sebe nisam imala nikoga da me gura i podrži. I ove godine se borim sama, bez stranke iza sebe, ali moja strast i predanost nisu oslabile, već su samo dobile na snazi. Nikad mi nije bila namera, niti sam blesava da mislim da mogu postati predsednica, htela sam samo sakupiti dovoljan broj glasova za kandidaturu da se mogu sučeljavati s političarima i da pokažem ljudima moju borbenu stranu, bez dlake na jeziku i da dobro razmisle za koga će glasati na parlamentarnim izborima za koje verujem da imam šanse. Verujem u snagu demokratije i u važnost uključivanja svih građana u politički proces. Hvala svima koji prave FB grupe podrške itd. Ja ću se takođe angažovati na društvenim mrežama i idemo jako. Pratite novosti na mom Instagramu, FB i TikToku-u."

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading