DRAMATIČNA SCENA U BEOGRADU: Kristijan Golubović izvukao čoveka iz kandži smrti, zbog REANIMACIJE mu slomio rebra!

Autor:

Zabava

05.03.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović je za Republiku otkrio kako je spasio život.

DRAMATIČNA SCENA U BEOGRADU: Kristijan Golubović izvukao čoveka iz kandži smrti, zbog REANIMACIJE mu slomio rebra!

Foto: ATA Images

Bivši rijaliti učesnik Kristijan Golubović nedavno je postao ponosni otac još jednog dečaka, Kirila, čiju je dobrodošlicu u porodicu sa svojim pratiocima podelila supruga Kristina Spalević na Instagramu. 

Kristijan Golubović je danas uživao u lepom danu i šopingu, kada mu je žena prišla i zamolila ga za pomoć. 

Naime, kako smo saznali, u jednom lokalu je čovek doživeo moždani udar, a uznemirena žena je prepoznala Kristijana, prišla mu i upitala ga za pomoć, a on je odmah odjurio do prodavnice, gde je zatekao čoveka na podu.

Republika

Foto: printscreenPinkTV

Kristijan Golubović

 

Kako govori Kristijan za Republiku, pola sata su ga "oživljavali", a Golubović je dao sve od sebe da čoveka povrati, što je na kraju i uspeo. Naravno, hitna pomoć je ubrzo stigla na lice mesta, a prava sreća je bila što se Kristijan Golubović našao na pravom mestu, u pravo vreme, te je mogao da priskoči u pomoć:

- Gospođa me je prepoznala i pozvala, dotrčao sam, čovek je bio klinički mrtav, ja sam ga reanimirao, nekoliko rebara je puklo, jer bez toga nema dobre reanimacije, ali to je najmanje što je potrebno, da bi se spasio. Kasnila je malo hitna pomoć, zbunjen sam malo... To je meni rutina, a njemu je značilo sve, nismo ga stabilizovali, ali je počeo da diše, intubirali smo ga, sreća Božija da sam bio u pravom trenutku u pravo vreme. Reanimacija je trajala oko pola sata - otkrio je Kristijan Golubović za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Svašta..

08.03.2024 13:19

Jel ovaj propali mafijaš sad umislio i da je doktor? " Nema dobre reanimacije, dok ne polomiš rebra?!" Budala...