GALA PROSLAVA U DUBAIJU, ACO PEJOVIĆ OKUPIO POLA ESTRADE: Javnost bruji o rođendanu popularnog pevača, a ova imena će vas ŠOKIRATI!

Autor:

Zabava

13.03.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aco Pejović je organizovao svoj 52. rođendan u Dubaiju.

GALA PROSLAVA U DUBAIJU, ACO PEJOVIĆ OKUPIO POLA ESTRADE: Javnost bruji o rođendanu popularnog pevača, a ova imena će vas ŠOKIRATI!

Foto: Promo

Poznati pevač narodne muzike, Aco Pejović, uskoro planira gala proslavu svog 52. rođendana u Dubaiju, a mesto na njegovom velikom solističkom koncertu u ovoj dalekoj zemlji rezervisale su mnoge njegove kolege, ali i voditelji, glumci i sportisti...

- Interesovanje za Acin nastup je ogromno! U Dubaiju ima dosta Srba, kao i Pejovićevih fanova iz cele bivše Jugoslavije. Svi ga obožavaju i žele da dođu na njegov nastup, a posebno zbog činjenice da on tog dana proslavlja rođendan. Nisam ni znao koliko fanova iz svih krajeva ima dok nisam dogovorio ovaj nastup - rekao je Đorđe Pešić.

Republika

Foto: Live Production

Aco Pejović

 

Kako je još otkrio za Informer, pored naših ljudi koji žive i rade u Dubaiju, zahteve za VIP karte i separee najviše je dobio od naših javnih ličnosti.

- Dosta pevača, glumaca, fudbalera i voditelja doći će na Pejovićev nastup. Neki planiraju godišnji odmor baš tada, a neki dolaze specijalno zbog rođendanskog koncerta. Svi su oni njegovi dobri prijatelji, pa su poželeli da tog dana budu sa njim. Verujem da mogu da ga slušaju u Srbiji kad god požele, ali nastup u Dubaiju je nešto potpuno drugo. Očekuje se oko 2.000 ljudi. Biće vrhunska rasveta, led ekrani, ozvučenje, a klub u kojem će nastupiti jedan je od najvećih i najglamuroznijih u ovom gradu. Sa Acom će doputovati i ceo njegov bend sa pratećim vokalima, tako da će se o ovom koncertu sigurno dugo pričati - rekao je Đorđe, odbijajući da kaže koja su to sve poznata imena rezervisala mesto. Ipak, šuška se da su Kaja Ostojić i Katarina Grujić samo neka od njih!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading