NAPADNUTA ZORICA BRUNCLIK: Pevačica izdala zvanično saopštenje! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.03.2024

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Brunclik je još jedna žrtva u nizu, hitno se oglasila na mrežama!

NAPADNUTA ZORICA BRUNCLIK: Pevačica izdala zvanično saopštenje! (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić

Zorica Brunclik

Popularna pevačica Zorica Brunclik danas je doživela veliku neprijatnost na društvenim mrežama, nakon čega se obratila svojim pratiocima. Naime, Zorica je obavestila svoje fanove da joj je profil hakovan i da se ona nije prethodno oglašavala, već osoba koja je ovo uradila.

- Važno obaveštenje. Molim sve pratioce da zanemare prethodnu objavu, koja je nastala usled hakovanja mog profila. Hvala na razumevanju! Vaša Zoka - poručila je pevačica i dodala crveni emotikon srca.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Zorice Brunclik

Inače, Zorica i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš su nedavno izazvali pažnju javnosti svojom polemikom o tome ko tačno kuva jutarnju kafu. U emisiji "Zvezde Granda Specijal" njih dvoje su se našli u ne baš uobičajenoj situaciji, gde su otkrili da iako važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, imaju svoje nesuglasice kada su u pitanju kućni poslovi.

Zorica je tada istakla da je ona ta koja najčešće kuva jutarnju kafu, dok je Kemiš tvrdio suprotno, navodeći da je i on često taj koji obavlja tu dužnost. Njihova šaljiva rasprava dovela je do smeha u studiju, ali i do iznenađenja kod publike koja je navikla da ih vidi kao skladan par.

- Ima mnogo mesta gde mi volimo da provodimo vreme, ništa ne bi značilo ni da otkrijemo koja su to mesta. Imamo naše rituale, ja 95 posto kuvam jutarnju kafu - rekla je Zorica, dok se Kemiš odmah umešao:

- Ne! Evo juče i prekjuče sam ja kuvao kafu.

- Kad si kuvao kafu? Sram te bilo - dodala je pevačica.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Zorica i Kemiš se posvađali u emisiji

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading