OSTAVIO SEKU ALEKSIĆ, NJU NAPALI DA IH MENJA KAO ČARAPE: Pevačica pobesnela kao RIS, psuje kao KOČIJAŠ! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.03.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica odgovorila korisnicima društvene mreže Iks!

OSTAVIO SEKU ALEKSIĆ, NJU NAPALI DA IH MENJA KAO ČARAPE: Pevačica pobesnela kao RIS, psuje kao KOČIJAŠ! (FOTO)

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Seka Aleksić

Pevačica Seka Aleksić prekinula je saradnju sa Stanislavom Zakićem, od kog se do skoro nije odvajala. On se oglasio putem društvene mreže Iks, te izdao zvanično saopštenje.

- Dragi prijatelji, Želim da podelim sa vama važnu vest - nakon divne dve godine provedene kao art direktor Seke Aleksić, doneo sam odluku da se povučem sa ove pozicije. Ove dve godine bile su ispunjene izazovima, ali i nezaboravnim iskustvima. Zahvalan sam Seki Aleksić i timu njenog brenda na prilici da napravim jedan brend i doprinesem razvoju postojećeg. Tokom ovog perioda, imao sam priliku da radim na inspirativnim projektima i upoznam neverovatne ljude. Ponosan sam na sve što smo postigli zajedno, i radujem se što ću nositi te vrednosti sa sobom u budućnost. Ovo nije kraj, već samo novo poglavlje u mom profesionalnom putovanju. Radujem se novim izazovima i mogućnostima koje će mi budućnost doneti. Nastavljam da radim naporno kako bih postigao nove uspehe, a siguran sam da će moji budući koraci biti inspirisani lekcijama koje sam naučio tokom vremena provedenog sa Sekom Aleksić. Nadam se da ćemo se nekada ponovo sresti na tom putu. Hvala vam svima na podršci iako nije uvek bilo lako, a pre svega Seki Aleksić i njenoj porodici što su me prihvatili i dali potpunu slobodu. Stanislav - stoji u njegovoj objavi. 

Ispod ove objave usledio je niz komentara, a Seka je na neke odgovorila psovkama.

Republika

Foto: Twitter.com

Odgovor Seke Aleksić tviterašu

- Odj*bala te kao što odj*be svakoga. Poznata po čestoj izmeni kompletnog tima - napisao je jedan tviteraš Stanislavu.

- Nap*šiš se kompletnom timu - odbrusila je Seka.

- I publici - dodao je drugi tviteraš.

- Eto i publici - dopisala je pevačica i dodala emotikon koji plače od smeha.

Republika

Foto: Twitter.com

Sekin odgovor drugom tviterašu

Inače, večeras se pojavila informacija da je Zakić je za svoj angažman imao platu od 3.000 evra, a bio joj je i nerazdvojni saradnik na privatnim i poslovnim putovanjima. S vremenom je postao i jedan od njenih najboljih prijatelja, pa mu je pevačica opremila i stan u kom trenutno živi. Seki će trenutno glavni prioritet biti muzička karijera, pa će tako navodno njemu ostaviti brend, čije je sedište u jednom lokalu, koji je ona mesečno rentirala u Ustaničkoj ulici, piše "Kurir".

On se u međuvremenu oglasio.

- Sve je onako kako sam napisao. Seka i ja smo ostali u odličnim odnosima. Sad ću malo da se odmorim, pa ću videti šta ću dalje - rekao je on za "Telegraf".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading