PORODIČNA DRAMA KOD TRAJKOVIĆA? Đanijevog sina OSTAVILA SUPRUGA? Isplivali ŠOK detalji, a OVO ih je odalo!

Autor:

Zabava

22.03.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Trajković i Minja Trajković proživljavaju pravu dramu.

PORODIČNA DRAMA KOD TRAJKOVIĆA? Đanijevog sina OSTAVILA SUPRUGA? Isplivali ŠOK detalji, a OVO ih je odalo!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Marko Trajković i Minja Trajković venčanje

Naizgled skladna i nasmejana porodica Trajković očigledno krije veliku tajnu kada je brak Marka Trajkovića i Minje Trajković u pitanju. Naime, sin folkera Đanija, Marko sa Instagram profila otpratio je suprugu Minju, što je i ona učinila, a dokazi se mogu videti u galeriji koja se nalazi ispod teksta. 

 

Međutim, to nije sve!

Minja je odlučila da sa Instagrama obriše i prezime Trajković, te je stavila imena svojih naslednika. 

Ni Marko, ni Minja se za sada nisu oglašavali ovim povodom, da li je došlo do razdora u porodici ili je u pitanju nešto sasvim drugo. Minja je nastavila da prati Markove roditelje Slađu i Radišu, kao i brata Miloša, ali je supruga otpratila sa pomenute društvene mreže. 

Foto: Instagram.com

Minja Trajković Instagram

Ono što je dodatno potpalilo sumnje da je došlo do neke porodične drame jeste to što je Minja obrisala sve fotografije sa Markom sa Instagrama, dok sa druge strane, on to nije učinio. 

Poznato je da parovi vrlo često prolaze kroz male krize, pa prvo šta urade otprate se sa društvenih mreža. Moguće da je to zahvatilo i Trajkoviće, da prolaze kroz malu krizu, te su podlegli trendu 21. veka u dobu društvenih mreža. 

 

 

Marko Trajković, sin popularnog folkera Radiše Trajkovića Đanija i Slađe Trajković, prošle godine je smanjio želudac, saznaje "24Sedam". Od tada je vidno smršao, a sada se oglasila Slađa i sve potvrdila.

Sve je to super prošlo, hvala Bogu, on je operaciju uradio u avgustu prošle godine - započela je Slađa, pa nastavila:

- Sama procedura je bila kako treba, on je bio vrlo disciplinovan i tada i posle operacije. Sve to je trajalo tri dana, a kada se vratio, jako je vodio računa, prvih mesec dana nije mogao ni da jede. Nema nikakvu dijetu propisanu, jednostavno mnogo manje jede, pa i ne može - dodala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading