HITNO OGLAŠAVANJE ĐANIJEVE SLAĐE: Progovorila o RAZVODU sina Marka, evo zašto je Minja UKLONILA SLIKE!

Autor:

Zabava

22.03.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon drame oglasila se ona!

HITNO OGLAŠAVANJE ĐANIJEVE SLAĐE: Progovorila o RAZVODU sina Marka, evo zašto je Minja UKLONILA SLIKE!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Naizgled skladna i nasmejana porodica Trajković očigledno krije veliku tajnu kada je brak Marka Trajkovića i Minje Trajković u pitanju. Naime, sin folkera Đanija, Marko sa Instagram profila otpratio je suprugu Minju, što je i ona učinila, a dokazi se mogu videti u galeriji koja se nalazi ispod teksta. 

Na ove glasine, oglasila se i Markova majka Slađa, koja je izjavila da nije upoznata sa ovim navodima i da koliko je čula Minja ima probleme sa svojim profilom na pomenutoj društvenoj mreži. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Slađa Trajković

- Razvod? Ne znam ništa o tome, imam prečeg posla! - rekla je Slađa, te zbunjeno odreagovala na činjenicu da je snajka otpratila njenog sina na Instagramu.

- Zajedničke fotografije obrisala... Ne znam, bilo je priče da ima problema sa Instagramom - zaključila je za Alo! Slađa.

Podsetimo, Marko i Minja venčali su se prošle godine u Hramu Svetog Save.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Marko Trajković i supruga Minja

Inale, Marko Trajković, sin popularnog folkera Radiše Trajkovića Đanija i Slađe Trajković, prošle godine je smanjio želudac, saznaje "24Sedam". Od tada je vidno smršao, a sada se oglasila Slađa i sve potvrdila.

- Sve je to super prošlo, hvala Bogu, on je operaciju uradio u avgustu prošle godine - započela je Slađa, pa nastavila:

- Sama procedura je bila kako treba, on je bio vrlo disciplinovan i tada i posle operacije. Sve to je trajalo tri dana, a kada se vratio, jako je vodio računa, prvih mesec dana nije mogao ni da jede. Nema nikakvu dijetu propisanu, jednostavno mnogo manje jede, pa i ne može - dodala je ona.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading