SIN NADE TOPČAGIĆ JE BRUTALAN FRAJER: Iza OVIH fotografija krije se VELIKA TUGA, procurilo sve u javnost!

Autor:

Zabava

25.03.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Nade Topčagić je ozbiljan frajer!

SIN NADE TOPČAGIĆ JE BRUTALAN FRAJER: Iza OVIH fotografija krije se VELIKA TUGA, procurilo sve u javnost!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nada Topčagić

Mikica Đorđević, sin poznate pevačice Nade Topčagić, preživeo je tešku nesreću tokom skijanja na planini Jahorina 2010. godine. Tada je doživeo teške telesne povrede, a lekari su se borili da mu spasu desnu nogu. Kako je Nada istakla, Mikica je bio na ivici smrti, a lekari su ga dva puta vraćali u život iz kliničke smrti. Nada je izrazila veliku zahvalnost doktorima koji su spasili život njenom sinu, posebno ističući doktore Slavka Ždrala, Mira Stojanovića i Vjerana Saratlića.

Nada je takođe istakla značaj podrške koju je dobila od koleginice Marije Šerifović tokom ovog teškog perioda. Marija je pružila neophodnu pomoć i bila spremna da organizuje helikopterski prevoz za Mikicu kada su druge službe zatajile. Nada je istakla da će biti zahvalna Mariji dok je živa, naglašavajući koliko je važna bila njena podrška u tom trenutku.

Foto: Prva TV Printscreen

Nada Topčagić

 


Nakon nesreće, Mikica je prošao kroz težak period oporavka, a Nada je istakla kako je svaki dan bio borba za oporavak njenog sina. Ipak, dan kada se Mikica probudio iz kome slavili su kao njegov drugi rođendan, naglašavajući koliko je taj trenutak bio važan za celu porodicu. Mikica se kasnije oženio i dobio decu, a Nada je istakla da je ponosna na njegovu ulogu oca i divnu decu koje je dobio.

- Mariji ću biti zahvalna dok sam živa! Da nije bilo nje, ko zna šta bi bilo sa Mikicom. Svi su me zvali i nudili mi pomoć, Marinko Rokvić, Snežana Đurišić, Goca Božinovska, ali Marija Šerifović se ponudila da pošalje helikopter jer su policija i vojska zatajili. Kad se samo setim kako sam pevala i davala priloge policiji i vojsci, pa da mi tako vrate. Zato Mariji hvala na tom gestu. Mikijevo stanje danima je bilo nepromenjeno. Nekoliko nedelja nije osećao stopalo. Ne dao bog nikome ono što sam tada preživela. Nisam jela ni spavala. Nisam znala za sebe. Život mi se u sekundi pretvorio u pakao - ispričala je Nada jednom prilikom u svojoj ispovesti za Republiku.

 


Nakon teškog perioda oporavka, porodica se suočila sa novim izazovima kada je Nada hitno primljena u bolnicu zbog bolova u predelu stomaka. Nakon 24 sata provedenih u bolnici, Nada je puštena kući, a njen suprug je istakao da su čekali rezultate detaljnih pregleda kako bi saznali šta je uzrok njenih bolova.

Nada je izrazila zahvalnost što je sada kod kuće i istakla da planira da odmori. Suprug Zlatko je potvrdio da je Nada u kontaktu sa porodicom i da će imati više informacija o njenom zdravstvenom stanju nakon što stignu rezultati pregleda.

Ova porodica je prošla kroz teška iskušenja, ali su se uz podršku jedni drugih uspeli izboriti sa izazovima i sačuvati jedni druge. Njihova priča o borbi, podršci i ljubavi predstavlja inspiraciju mnogima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading