JELISAVETA KONAČNO PROGOVORILA: Uhvaćena sa OVIM oženjenim muškarcem u jeku priča o RAZVODU, reakcija sve IZNENADILA! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.03.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica šokirala pratioce na društvenoj mreži Instagram!

JELISAVETA KONAČNO PROGOVORILA: Uhvaćena sa OVIM oženjenim muškarcem u jeku priča o RAZVODU, reakcija sve IZNENADILA! (FOTO)

Foto: Instagram/jagodenamagli

Domaća javnost danima bruji o glumici Jelisaveti Orašanin i košarkašu Milošu Teodosiću. Sve je krenulo od priče da se navodno razvode, što su oni više puta demantovali svojim ponašanjem. Glumica se nije oglašavala na ovu temu, ali se sinoć našalila sa svojim kolegama upravo na račun priča o razvodu.

Naime, Jelisaveta je objavila nekoliko fotografija iz Beogradskog dramskog pozorišta, a na jednoj od njih uslikala se sa kolegom Miodragom Radonjićem Baćom.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelisaveta i Baća u pozorištu

- Uhvaćena sa OVIM muškarcem (FOTO+VIDEO) - našasalio se Baća.

- Može izjava? - upitala je Tamara Krcunović.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelisaveta i Baća se našalili na svoj račun

Jelisavetu su ove izjave zasmejala do suza, pa je tako ostavila četiri emotikona koja plaču ood smeha.

Podsetimo, u jeku priča o navodnom razvodu, Jelisaveta i Teodosić su više puta uhvaćeni zajedno, a poslednji put ih je usnimila ekipa emisije "Paparazzo lov", kako uživaju u kafiću u njihovom kraju.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jelisaveta i Miloš uživaju zajedno

Inače, nedavno se pojavila i vest da njih dvoje žele da se presele i da traže idealnu lokaciju.

- Miloš je detinjstvo proveo u Valjevu u porodičnoj kući i sada kad je postao roditelj želi da i njegovi naslednici odrastaju kao on: okruženi prirodom i domaćim životinjama na imanju, da čuju cvrkut ptica kad se ujutru probude i da mogu da se igraju u šumi i na livadi, a ne među zgradama. S tim se slaže i njegova supruga. Oni su se saglasili da je najbolje da potraže plac na području Kosmaja, Avale, pa čak dolazi u obzir i vojvođanska ravnica. Nije im važno da li se na placu nalazi već izgrađena kuća, koju bi preuredili u svom stilu, ili će zidati novu. Zasad je najbitnije da pronađu idealnu lokaciju, koja će po svim parametrima da im odgovara za život i rad. I Jelisaveta i Miloš ne zavise od života u gradu, a kolima veoma brzo mogu da stignu u prestonicu kad god požele - otkrio je sagovornik "Kurira".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading