JOVANA JEREMIĆ VAM UZ OVO GARANTUJE SUZE: Voditeljka obelodanila privatnu prepisku, u ovom izdanju je NIJEDAN MUŠKARAC nije video!

Autor:

Zabava

18.04.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić se ogolila do kostiju, pa sa fanovima podelila privatnu prepisku.

JOVANA JEREMIĆ VAM UZ OVO GARANTUJE SUZE: Voditeljka obelodanila privatnu prepisku, u ovom izdanju je NIJEDAN MUŠKARAC nije video!

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić danas je oduševila svoje pratioce na društvenim mrežama kada je podelila dirljivu prepisku sa svojim ocem. U prepisci koja je izazvala talas emocija, Jovanin otac izražava neizmernu ljubav i ponos prema svojoj ćerki.

U objavi na Instagramu, Jovana je pokazala deo prepiske u kojoj njen otac ističe koliko je ponosan na nju i kako je ona za njega najbolje dete na svetu. Ovaj intimni trenutak između oca i ćerke dirnuo je mnoge, a mnogi su se složili da je ovo divan primer tople porodične ljubavi.

Jovana Jeremić je poznata po svom otvorenom pristupu na društvenim mrežama, gde često deli intimne trenutke i lične priče sa svojim pratiocima. Ova prepiska sa ocem dodatno je produbila emotivnu konekciju između Jovane i njenih fanova, pokazujući da su i javne ličnosti poput Jovane Jeremić, zapravo, ljudi sa istim emocijama i porodičnim vrednostima.

- Pozdrav za moje najbolje dete. Otac - glasila je prva poruka.

- Volim te. Tata. Morao je neko i na tebe da liči - odgovorila je voditeljka.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jovana Jeremić

Ova inspirativna priča o ljubavi i podršci između Jovane Jeremić i njenog oca podseća nas da su male gestove ljubavi i pažnje prema svojim najbližima uvek vredne pažnje. Ova dirljiva prepiska je podsetnik da je važno izražavati ljubav prema svojim najmilijima i podržavati ih u njihovim snovima i ciljevima.


Jovana Jeremić je još jednom pokazala svoju ranjivu i emotivnu stranu, osvojivši simpatije mnogih svojih pratilaca koji su se identifikovali sa ovim iskrenim i toplim trenutkom iz njenog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cilka

18.04.2024 12:06

Sta na ovo kazu druga cerka i sin?