Nema boljeg provodadžije od Đorđa Davida: Od 100 parova koje sam spojio, 90 je još zajedno

Autor:

Zabava

21.04.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roker Đorđe David otkrio šta mu baš ide od ruke i u čemu do sad nije omanuo

Nema boljeg provodadžije od Đorđa Davida:  Od 100 parova koje sam spojio, 90 je još zajedno

Foto: ST/Dragan Kadić

Roker Đorđe David, okružen gošćama u emisiji "Magazin in", progovorio je o muško-ženskim odnosima i problemima u tim odnosima, pa je otkrio da je srećne ruke, te da ga svi zovu provodadžija.

Foto: ST/Dragan Kadić

Đorđe David

 

Naime, on je priznao da u većini slučajeva nije omanuo, te da su parovi koje je upoznao i dalje zajedno.

- Poznat sam kao dobar provodadžja. Od 100 odsto parova koje sam upoznao, 90 odsto je još zajedno, a ja imam mnogo godina, pa sad računajte - rekao je Đorđe David, a na to se nadovezala i Sandra Božić, potpredsednica Narodne skupštine Srbije.
- To je tačno, moram da kažem da je stvarno dobar provodadžija. Našoj zajedničkoj drugarici je pomogao da nađe srodnu dušu i, bogami, nije omanuo - rekla je ona kroz osmeh.
Inače, Đorđe David nedavno je otkrio zašto se na snimanju "Zvezda Granda" često pojavi s kesama slatkiša.
- Tugaljiv sam prema ovim ljudima koji sede u publici, pa sam im kupio more čokolade da se malo zaslade - rekao je Đorđe medijima i demantovao mišljenje pojedinaca da na ovaj način želi da se ušlihta publici u studiju.
- Nemam zašto da ih potkupljujem jer su mi kandidati odlično pripremljeni. Ali padne im energija i onda imam tu varijantu koja se zove skok šećera na najvišu moguću lestvicu. I ko preživi, aplaudira, a ko ne preživi, nije preživeo - rekao je duhovito Đorđe za Grand. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading