SIN LANETA GUTOVIĆA NAPOKON OTKRIO ISTINU O NASLEDSTVU: Do detalja prepričao scenu iz bolnice, pa preneo OČEVU ODLUKU!

Autor:

Zabava

13.03.2024

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Predrag Pepi Smiljković otkriva šokantnu istinu o Lanetovom nasledstvu.

SIN LANETA GUTOVIĆA NAPOKON OTKRIO ISTINU O NASLEDSTVU: Do detalja prepričao scenu iz bolnice, pa preneo OČEVU ODLUKU!

Foto: Facebook/Milica Gutovic

Glumac Predrag Pepi Smiljković nedavno je dao izjavu u kojoj je otkrio nove detalje o slučaju pokojnog glumca Milana Laneta Gutovića. Smiljković je istakao da je razgovarao sa Lanetovim sinom, Pajom, pre nego što je odlučio da iznese nove informacije, kako bi dobio dozvolu i saznao sve okolnosti. Ovaj razgovor je otkrio neke zanimljive činjenice o usmenom testamentu i podeli nasledstva.

Prema rečima Smiljkovića, Gutović je želeo da ostavi usmeni testament, i to je bio dogovor sa njegovim sinom i nekoliko bliskih prijatelja. On je istakao da su postojali planovi da se nasledstvo podeli na određeni način, ali je Lane nažalost pao u komu pre nego što je taj proces mogao da bude okončan.

- Juče sam se čuo sa Lanetovim sinom, Pajom, jer ja nisam hteo da pričam dok ne dobijem njegovu dozvolu, ali i dok nisam saznao sve okolnosti, ipak ja cenim te momke, znam ih od detinjstva, čestiti su, bio sam član te kuće, stalno sam bio gost kod njih. Paja me je zvao i rekao mi da nismo ta dvojica ja i taj dr Vidanović, on je bio načelnik urgentne medicine na VMA, pa me je on uveo, odnosno mi smo zajedno ušli tada i postoji ta sestra Mara koju sad optužuje Milica, a ta sestra je slučajno bila tu, uopšte nije na tom odeljenju - započeo je glumac, te nastavio:

Republika

Foto: ST/Petar Divac/A Nalbantjan

 

 

- I u tom trenutku, pošto je Lanetu bilo loše, on pre svega nije hteo nikakvu posetu, a nije hteo nikoga da vidi, pa čak ni njih, tako sam ja razumeo. A ta sestra Mara je negovala patrijarha Pavla do smrti. To je jedna divna osoba i imam samo reči hvale za nju na VMA, a čujem da je sada nešto terete. Ti što su bili (na koje je aludirala Milica Gutović, prim. aut.) su zapravo Miličin kum Zarić i pisac Puzić. Oni su došli u posetu da ga vide, Lane je bio svestan i rekao im je: "Nisam rešio imovinu, daj da to sada rešimo usmeno". Oni su istakli da su potrebna tri svedoka, a tu je bila ta sestra Mara gde je i pristala da svedoči, tako sam ja razumeo Paju. Oni su se dogovorili, on im je rekao da će da obezbedi decu, odnosno sinove, a ćerkama je ostavio 25% od autorskih prava. Oni su krenuli kod notara, jer je taj usmeni testament morao da prođe proceduru, međutim Lane je u međuvremenu pao u komu. Zato kažem da je osetljivo, njemu se stanje pogoršavalo iz sata u sat. Eto to je cela istina.

Glumac je otkrio da Lane nije video ćerke i ženu sa kojom je bio 20 godina.

- Ja kada sam došao, oni su me obukli u skafander, video sam ga preko prozora, ja nisam ni bio blizu njega. Ne želim više da se mešam u to, a i rekao sam ovo zbog sinova jer ja njima verujem. A verujem na osnovu onoga što je meni Lane rekao da ćerke i tu ženu sa kojom je bio nije video 20 godina. Ostavio im je stan u kojem je živeo sa njima i došao u svoju dedovinu u Kumodražu gde je sve ispočetka gradio, odnosno počeo od nule - rekao je Pepi Smiljković za Telegraf.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading